Следва

БЮТИ БЛИЦ: Юлиана Дончева

Маникюр като от Коледна приказка с цветовете на CND

Макар и невинаги да си даваме сметка, поддържаните ръце правят страхотно впечатление. Маникюрът обаче е и...

Nails преди 10 години

Макар и невинаги да си даваме сметка, поддържаните ръце правят страхотно впечатление. Маникюрът обаче е и един от онези хитри и лесни начини да бъдем на гребена на тенденциите, без да посягаме пряко на стила си на обличане. Пък и е приятно от чисто женска суета да хвърлим поглед към ръцете си и да видим хубави, добре оформени и лакирани нокти.

Като заговорихме за суета, празничният маникюр може и да е детайл в цялостната визия, но както се казва: „Истината е в детайлите”. Тази максима важи с пълна сила при подготовката за коледното парти: нека да си представим как би изглеждала една вълшебна рокля и чифт страхотни обувки, когато всичко до и по теб е на мястото си и изглежда перфектно - и гримът, и маникюрът, и мъжът...

За второто разчитаме на CND; тяхната специална колекция, носеща неслучайно името Charmed (Обаяние), е съчетание от най-модерните и женствени нюанси за един безупречен финиш в стил зимна приказка.

Charmed комбинира четирите най-тренди цветове за маникюра: блестящо сребристо с кристали, дълбоко алено, матово и наситено зелено и класическо, секси червено.



CND Shellac Ice Vapor и CND Shellac Frosted Glen са за онези, които обичат да се открояват. Едрите кристали, блестящи декорации и камъни сякаш са създадени, за да привличат вниманието и да носят на притежателката си доза блясък и игривост. Пък и има ли по-подходящ маникюр за най-студения сезон от този, напомнящ за снежни, зимни върхове?



Матовите и завладяващи цветове на CND Shellac Serene Green и CND Shellac Scarlet Letter са специално послание към съблазнителките по душа. Техните дълбоки, наситени нюанси на червено и зелено обвиват ръцете в характерен и мистичен воал.



Разбира се, най-коледният цвят от всички си остава любимото и незаменимо червено. Най-секси нюансът, който изобилства от женственост, топлина и емоция. CND Shellac Ruby Ritz и CND Shellac Wildfire са специалният подарък на лимитираната серия на марката; CND Shellac Ruby Ritz превръща ноктите в скъпоценни рубини, благодарение на металните си отблясъци и аристократичен нюанс. CND Shellac Wildfire е един от най-харесваните цветове, съхранил в себе си топлината на запалена камина, грееща в новогодишната нощ. 
 

More Nails