Следва

Street Style вдъхновения... Празнично, коктейлно...

Коледният базар: Фешън версия

Коледните базари са неразделна част от духа на празника: отрупаните с...

All fashion преди 10 години

Коледните базари са неразделна част от духа на празника: отрупаните с играчки и гирлянди сергии; карамелизирани ябълки, боровинкови пайове и гевречета на всеки ъгъл; тълпи от усмихнати и весели хора с чаши греяно вино в ръце. Невъзможно е да не посетим поне един такъв, за да се заредим с много настроение за вечерта на Коледа, да купим нещо за дома, елхата или за любим човек, или пък просто, за да пийнем вино и да побъбрим с приятели извън обичайното кафене.

У нас подобни базари се организират все по-масово; центровете на Пловдив и София, например, седмица преди Коледа се превръщат в лагер на дървени къщички с приглушени светлини, около които хората мигновено се струпват.

Винаги е вълнуващо да си направим подобен предколеден шопинг тур в приятна компания на семейството или дружките ни; а и никога не се знае кого може да срещнем на щанда за коледни лампички или докато пииваме горещ шоколад...

Затова се обърнахме към Fashion Days, чиито модни ансамбли гарантират, че не само ще се чувстваме топло и уютно в дрехите си, но и ще изглеждаме привлекателни и небрежно секси.

Ако сме решили да обиколим Коледните базари през деня, то чифт дънки като тези на Karl Lagerfeld 201. 90 BGN в тъмно индигово са чудесна основа за начало; добавяме закачлив пуловер на райе с детайли по раменете GF Ferre 275. 90 BGN, удобни бежови ботушки UGG Australia 214. 90 BGN, топли ушанки WoolRich 134. 90 BGN, слагаме палто в свежо синьо Juicy Couture 229. 90 BGN, а за акцент- разчупена чанта с интересен принт Love Moschino Bags 224. 90 BGN.


Всички продукти са от fashiondays.bg

На вечерна чаша греяно вино върви кежуъл тоалет с елегантна нотка. Започваме с боти на ток Rachel Zoe 399. 90 BGN, секси клин от черна кожа Gas 314. 90 BGN, овърсайз пуловер Lacoste 429. 90 BGN, семпла и стилна чанта в бежово Calvin Klein Collection 689. 90 BGN, дълги, блестящи обици Miss Jones 94. 90 BGN и за да не става твърде монохромно- огнено червени ръкавици M by Miocci 57. 90 BGN.


Всички продукти са от fashiondays.bg

Модата никога не спи, а предколедна разходка из базарите е перфектна възможност за ревю на възможните аутфити в навечерието на празника. Или пък за сладки шопинг находки в последния момент.

Every Day is a Fashion Day!
 

More from View Sofia

More All fashion