Следва

Кейт Ъптон и Максим Чмерковски се разделиха

Петъчна доза СЕКС - Моят мокър МОДЕН сън на 2013-та

Може ли наистина най-секси мъжът, разпалващ ума и въображението ни, да е облечен. Естествено, че да! Не...

Други преди 10 години

Може ли наистина най-секси мъжът, разпалващ ума и въображението ни, да е облечен. Естествено, че да! Не просто облечен, а облечен така, че дрехите му да са част от неустоимия му образ.

И така, петъчно, предколедно и на прага на новата година, когато си правим всякакви равносметки за изминалата, нашата седмична доза секс прерасна в годишен преглед на мъжете, които разпалват страстите на модната ни редакция.

Ето как изглежда за всяка от нас мокрият моден сън на 2013-та:

Дафна
Мокър... моден сън с Мадс Микелсен



Само като го видя и се настройвам. Специфичен е, така да се каже. Адмирации за гените му, които колкото по-дълго се разхождат по-тази земя, толкова повече развиват потенциалната си красота. Направо е чудесен. Не съм го гледала в американските продукции, но в скандинавските е невероятен. Мисля, че го забелязах за пръв път в „Кралска афера”, а после и в „Ловът” (между другото, ако се чудите какво да гледате през ваканцията, ето ви два фантастични варианта).

Мхм... дълбокото, кадифено черно, е цветът, който подчертава сериозното му и интелигентно излъчване. Нека бъде костюм, материята, естествено, не е кадифе. Студена вълна, може би тъкана на много ситна рибена кост, с изключително луксозно излъчване. Ризата е от дебел, мек черен памук. Копчетата са черни, като продължение на платовете. Обувките са от гладка и много, много леко лъскава черна кожа, дебела поне 4 милиметра (все пак да го пазим да не се простуди в тези студени скандинавски държави).

След като стриктно се облича във всичко това, е време да го изпратя до вратата. Подавам му разкошното му тежко вълнено палто, с красива копринена подплата в графитено. Той го облича и пуска ръката си в джоба, за да извади от там часовника си, също така тежък, от бяло злато и със стъкен дисплей, под който се виждат механизмите. Движат се наобратно... в едно друго времево измерение, което ми напомня, че сме в меката земя на сънищата... Внимателно го слага на китката си, с която ми помахва.

Чао и от мен, Мадс...

Джулия



Oh-la-la! Ама че трудна работа... или, чакайте, май не съвсем!

Ако оставим настрана хубавците Джейми Фокс и Чанинг Тейтъм, по които си въздишам откакто се помня, идеалният ми мокър сън на 2013 със сигурност носи кецове. Без остри, заоблени, незаоблени или каквито и да е мъжки обувки. Имам алергия към тях. Всеки път, когато ги видя, започвам да бягам в обратна посока, пищейки... а аз съм си мъжко момиче, не ми се случва да пищя често.

Като оставим обувките тип „кайманска муцуна”, мокрият ми сън е класическо добро момче. Добро, повтарям, а не скучно; не от онези, които нямат по два готови аутфита за среща, сглобени от майка им или сестра им, ами истински пич. Той ходи с риза и блейзър на работа, знае кога да си облече костюм и кога да се появи само по дънки-и-нищо-друго, а във фитнеса е с тениска и широко долнище. И има поне един чифт Nike или Converse в гардероба си.

И в крайна сметка го искам с хубави дънки, нито тесни, нито прекалено широки, тениска в бяло/черно, дънкова риза и готини спортни обувки. Добро момче, с бунтарски елемент, който си пази само за мен и мога да прочета в погледа му.

Нина



Всеки мъж си има свой собствен чар, сексапил и обаяние. Но да успее един мъж да го излъчи чрез облеклото си, ето това вече би успяло да разтопи и най-коравите женски сърца. И не защото ще изглежда просто добре, а защото ще изглежда уверен. А увереността е секси.

Моят мокър сън на 2014 е скучен за някои, но си е моят мокър сън. Той е висок и слаб, но не хилав, а поддържан мъж. Косата му е късо подстригана, но не е гологлав, толкова къса, че няма нужда от оформяне с козметика; с леко леко набола брада - вечният признак на мъжественост. А облеклото е изчистен черен костюм по тялото, който е съчетан с черна риза и черни обувки. 

Семпъл, секси, стилен, чаровен и най-важното много красиво оформен е моят fashion мокър сън на 2014.

Елена




Той признава, че дрехите са досадна подробност, но го прави толкова удивително добре, че стоя пред снимките му и го зяпам, вдъхновена и силно желаеща да се омъжа за него...

Но, понеже трикратният носител на Оскар е щастливо женен за Ребека Милър /дъщерята на Артър Милър/, видимо я боготвори и имат три деца заедно, няма да се омъжа за него. Но, ще продължа да се възхищавам и приятно възбуждам от идеята за мъж, който спокойно носи смокинг с кафяви велурени обувки. Мъж, който винаги  е по-елегантен от жена си, без това да е очевидна цел. Мъж с блестяща фигура, на който всичко стои добре. Мъж, който не се тревожи да се запаше с колан върху панталона с висока талия. А отгоре да сложи риза с дантелена апликация.

Мъж, който просто прелива от талант и никак не изглежда това да е важно за него. Мъж, на когото кривата папийонка стои по-добре от на всеки друг. Моят мокър сън на 2013-а умее всичкия този непукизъм до степен на съвършенство. В категорията включвам и шала под яката на ризата! 




Излят мъж в излят смокинг



Шал под яката на ризата


Сив костюм, лилава вратовръзка, 


Шал вместо тай


Килнатата леко папийонка отмества погледа от прекаленото его

Гергана





Кълна се, че никога преди това не съм гледала влажно друг зализан мъж. Не и преди да срещна този. Великолепният му образ, изграден в сезоните на "Момчетата от Mедисън авеню” точно толкова талантливо, колкото героят му е в рекламния бизнес, ме накара да мисля за 60-те години като за страшно секси декада.

Внушителната фигура на това добро момче с лошо поведение, не едър, но изглеждащ грамаден заради успеха и харизмата си, е в мокрия ми сън съвсем облечена. С туидените сака и шейсетарските карирани костюми с точно онези панталони, широки и вдигнати до талията, които всички жени на неговото време, че и 50 години след това искат да свалят.

Към тази модна гледка, истински воайорски блян, прибавям и задължителната федора на изпънатата му с вакса коса, цигара като част от арогантността му, чашата с уиски и любовните му авантюри.
 

More Други