Следва

Наградиха Адел с Ордена на Британската империя

Под прикритие се завръща през януари

Снимките на сериала продължават, а следващата седмица продуцентите обещаха да пуснат...

Events преди 10 години

От новата визия става ясно, че в четвърти сезон, компания на Джаро, Иво, Мартин, Попов и Куката ще правят още доста нови и млади попълнения. Вече стана ясно, че актрисата Йоана Темелкова ще влезе в ролята на Ния Туджарова, а сега остава да разберем, какви ще бъдат Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и едно мистериозно момиче.

Снимките на сериала продължават, а следващата седмица продуцентите обещаха да пуснат в ефир и първият трейлър на Под прикритие 4, където най-после ще разберем и точната дата за началото на екшъна.
 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?