Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 23 - 29 декември

Вместо кафе: Петъчна доза сладовкусни коктейли в Неделя

Зимата с нейните къси и студени дни и дълги, уютни нощи е чудесен повод да стоим на топло вкъщи или в любимото ни...

Food преди 10 години

Зимата с нейните къси и студени дни и дълги, уютни нощи е чудесен повод да стоим на топло вкъщи или в любимото ни кафене в компанията на приятелка и чудно-вкусен сладък коктейл в ръка, който по-скоро напомня за десерт, отколкото за дежурната доза кафе.

Но точно затова толкова го обичаме: неустоимата комбинация от изострящ сетивата кофеин, топящ се в устата млечен шоколад, щипка канела и мека сметана е един чудесен и вкусен начин да се стоплим и поглезим в студения и снежен декември.

Този петък се спираме на класически шоколад Неделя; точно 250мл вълшебна наслада - шоколад с аромат на ванилия, топло мляко, целувки за разкош и всичко това посипано с крокан. Можем мислено да се поздравим за избора, тъй като коктейлът не само ще повдигне настроението ни, заради всичките сладки ендорфини, но и ще ни спести поредната доза кофеин.

Ние го обичаме в лежерен петък следобед, споделен в компания на добра и сладкодумна приятелка. Последван от дълъг шопинг тур, разбира се, за да израходим подобаващо енергията.

 

More Food