Следва

Air Max на Nike

Коледен шопинг в Marks&Spencer - Редакторски wish-list

В лабиринта от лъскави витрини и примамливи намаления е трудно да се ориентираме и да изберем стойностното...

Shopping преди 10 години

В лабиринта от лъскави витрини и примамливи намаления е трудно да се ориентираме и да изберем стойностното. След като напазарувах стабилно количество подаръци за семейството си, дойде време и аз да се поглезя подобаващо.

Най-важното за мен, като за една работеща млада дама, е да подбера така покупките си, че те да ми служат дълго и вярно. А и да са направени така, че сутрин да не се изправям пред пълния гардероб с абсолютно нищо за носене. Затова този път се поучих от грешките си от минали години и първо инвентаризирах гардероба си, за да съставя списък от какво точно имам нужда.

Със сигурност трябваше да си взема готино и топло палто, защото, макар засега да се радваме на по-мека зима, студът и виелиците чукат на вратата ни. Другото, абсолютно необходимо за мен, е официална рокля. Фирмените партита зачестяват, а аз все отлагам подобна стилна инвестиция и продължавам да вдигам професионални тостове, облечена в риза и джинси.

Чудейки се къде да намеря необходимото качество, поразпитах някои мои приятелки. Те горещо ми препоръчаха Marks&Spencer, фирма, която от известно време е достъпна и на българския пазар (Paradise Center (партер), City Center Sofia (етаж 1), The Mall (етаж 1), както и в Burgas Plaza (партер). Аргументите за качеството на материите, непроменящия се цвят и добрия, функционален дизайн, който е подходящ за различни стилове съчетания, ме заведоха в магазин на марката. Поразгледах и ето какво си харесах:


Черно палто, 265 лв.


Палто, 265 лв. 



Млечно сиво палто с еко вълна Limited Edition, 305 лв.

Палтата. Жестоки! Богато черно кожено палто от лимитираната серия, задължително! Макар че и бежаво палто с топла подплата заплени вкуса ми, създавайки надпревара между двете в съзнанието ми. Елегантното млечно сиво също ме спечели. Спрях се на черното, което просто ме накара да забравя, че съм най-зиморничавото същество в този град.


Рокля с флорални мотиви M&S Collection, 125 лв.


Рокля Limited Edition, 185 лв.

После преминах и към роклите. Пробвах тази тясна и доста добре конструирана рокля с флорални мотиви в цветове, подходящи за всеки сезон. Добре ми застана и бялата рокля от специалната коледна серия с деколте, декорирано от стилно подбрани кристали, което ме освобождаваше от нуждата всеки път да разплитам хилядите си герданчета в търсене на подходящото.


Рокля Limited Edition, 145 лв.

Но се спрях на ахроматичния десен на точки, един доста разчупен и все пак официално изглеждащ принт. Плюс дантелените елементи в деколтето, тази рокля ми обещаваше доста респектиращ вид по време на всякакви важни за мен събития. Нямах търпение да я съчетая с плътен чорапогащник в цвят бордо и стилни мокасини на платформа.


Пуловер с апликация, 125 лв.

Веднъж развързана, не се ограничих само до най-необходимото, защото в Marks&Spencer предлагат различни глезотийки. Взех си топъл пуловер с доста сладка полярна мечка, който да нося, докато гледам семейно кино.


Лосион за тяло - 14 лв. - и душ гел - 10 лв. - с пчелно млечице


Комплект Магнолия, 39 лв.

Нямаше как да се лиша и от няколко безумно ароматни продукта за баня – комплект за баня с аромат на магнолия и глезотийки с пчелно млечице и мед. Все пак кожата под новите ми дрехи също трябва да бъде обгрижена!


Дамска чанта, тип раница, 125 лв., колие, 35 лв., мъжки мокасини, 165 лв. 

Тъй като скоро имам рожден ден, „случайно” оставих на десктопа си снимки на колието и черната чанта тип раничка, които бих желала да получа в най-скоро време. Същевременно препоръчах тези красиви мъжки мокасини на брат си, който също имаше нужда от нови постъпления в гардероба си. Не за друго, а защото познавам качественото в момента, в който го видя.
 

More from View Sofia

More Shopping