Следва

Editor’s choice: Направихме си Коледна гривна от новата празнична колекция на Pandora

Новогодишните желания на чаша вино - NEXT 20 Years Chardonnay Brut 2010

Традицията да изпращаме старата и да посрещаме новата година с късметчета и обещания се е превърнала в...

Food преди 10 години

Традицията да изпращаме старата и да посрещаме новата година с късметчета и обещания се е превърнала в класическа практика.

По този начин не само си даваме сметка с какво сме се сблъскали през годината и как сме преодолели трудностите, но и върху какво да се концентрираме през следващите дванадесет месеца.

Винаги обаче се намират онези няколко обещания, които задължително присъстват в списъка: да сваля няколко килограма, да започна да ходя редовно на тренировки, да се храня по-здравословно, да си взема куче/котка/зайче, да си купя нещо от Chanel/Prada/Valentino, да престана с истериите и драмите, да бъда по-организирана, да открия мъжа на живота си/мечтаната работа и т.н.

Какво се случва обаче, когато нито едно от тях не се реализира? Ами, нищо фатално, бихме казали с усмивка ние. Защото в крайна сметка сладостта на живота е точно в онези вкусни кроасани с шоколад и масло, които излапахме на закуска; в онази любима чанта от никому познат дизайнер, която обаче е здрава вече втора поредна зима и се съчетава с всичките ни чифтове обувки; в женските вечери с най-добрите приятелки, които никога не знаем къде и как ще завършат; в онази чаша хубаво, ароматно вино...

„In vino veritas” е казал творецът, а ние избрахме какво да пожелаем на себе си и любимите си хора в навечерието на Новата година. Отговорите винаги са по-вдъхновяващи в компанията на пенливо вино Next 20 Years от Domaine Boyar.

NEXT 20 Years Chardonnay Brut 2010 съблазнява всички сетива с чувствен аромат, фина пяна и плодова сочност във всяко едно балонче. Качествата на виното са признати със сребърен медал от престижния конкурс за пенливо вино Effervescents du Monde 2012, който се провежда в Дижон, Франция.

Така че защо не се осмелим да помечтаем какво ни очаква през новата година, докато се наслаждаваме на вкуса на първокласно, пенливо вино?
 

More from View Sofia

More Food