Следва

Помилвай детето в теб, спечели си прекрасен Коледен талисман от Pandora

Editor’s choice: Направихме си Коледна гривна от новата празнична колекция на Pandora

Открадваме си малко време в Коледната суматоха, между един семеен обяд и следобедния шопинг за подаръци в...

All About Life преди 10 години

Открадваме си малко време в Коледната суматоха, между един семеен обяд и следобедния шопинг за подаръци в последния момент, за да направим нещо специално за себе си в духа на празника. Това, което заслужаваме да си дарим, трябва да прилича на нас, да носи отпечатъка на стила ни, да е единствено. Уникалното Коледно бижу е възможно и става по вълшебен начин. Просто една красива ръка нанизва за друга красива ръка наречени за красота талисмани, които се превръщат в магическа празнична гривна.

Точно това ни се случи след като посетихме един от магазините на бижутерийната марка Pandora, където услужливите консултанти се погрижиха да изберем онези талисмани и цветове, които перфектно пасват на нежната, сребърна гривна: червено и тъмносиньо, Дядо Коледа, талисмани с интересни детайли и щампи, панделки за сладост и черешката на Коледната тортата – снежинка за нежност. Всички от новата, Коледна колекция на Pandora.

Целият процес започва с избирането на талисмана, който всеки може да предпочете според своя вкус и желания; следва гривната, която може да бъде както от сребро, така и от злато, комбинация между двата метала, или пък от кожа или текстил.

Как ни го направиха – в богатия снимков материал:






































 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.