Следва

Добра година: най-готините бюти видеа на 2013

В търсене на перфектния подарък... Мисията – успешна!

Празниците вече са тук, а в листата ни с подаръци, срещу имената на най-специалните за нас хора, се случва да...

Hair преди 10 години

Празниците вече са тук, а в листата ни с подаръци, срещу имената на най-специалните за нас хора, се случва да липсват добри идеи. За любимия мъж, за най-близката приятелка, за себе си, защо не! Не е късно да намерим идеалния подарък за идеалния човек, защото имаме прекрасни предложения с грижа за красотата.

Мисията „В търсене на перфектния подарък“ ще има своя успешен край с предложенията на три световни марки, на които можем да доверим празничния си избор. С Orofluido, Uniq One и American Crew радваме всички, които си заслужават:

За мен, защото съм специална...



Празничният комплект Orofluido за блестяща коса и ослепителен поглед избираме като луксозен подарък за себе си.

Вълшебният еликсир Orofluido (50 ml) е допълнен с първата спирала за очи Orofluido, която е специално създадена с вградено огледалце и LED светлина за лесно нанасяне по всяко време на денонощието.

Хитовият продукт на марката – еликсирът Orofluido прави косата жизнена и блестяща, благодарение на формулата си с три натурални масла (арганово, ленено масло и масло от земен бадем). Ароматът му на амбър и ванилия пък омагьосва сетивата с ориенталските си нотки.

Впечатляващата прическа е допълнена от изразителен поглед, постигнат със спиралата Orofluido. Тя придава обем и плътност на на миглите, като същевременно не позволява слепването им и не се натрупва върху тях. Силиконовата четчица осигурява лесно нанасяне, а черният цвят на спиралата подчертава очите.

Специалният комплект е лимитирано издание и може да бъде намерен в магазини Douglas и beauty|zone, както и в салоните за красота.

За нея, защото е важна за мен...



За най-добрата приятелка, вярна помощница в най-зеплетените житейски ситуации, избраме продукт, който съчетава толкова качества, колкото пъти сме плакали на рамото й. Първата спрей маска за коса без отмиване Uniq One е с цели 10 действия и осигурява цялостна грижа, възстановяване и защита на косата. Тя обединява най-желаните ефекти при грижата за косата под мотото „Да опиташ - значи да повярваш!“.

Нека да ги преброим – Uniq One възстановява сухата и увредена коса, защитава я при процедури с нагряване, предпазва от наелектризиране, придава мекота и блясък, защитава боядисаните коси с UVA/UVB филтри, води до лесно изправяне на косата, осигурява уникално лесно разресване, осигурява дълготрайна прическа, предпазва косъма от цъфтеж и придава плътност и обем.

Неслучайно това е един от любимите продукти на фризьорите, който може да бъде намерен в магазини Douglas и beauty|zone, както и в салоните за красота.

За него, защото е единствен...



Мъжът, когото сме избрали да върви до нас, заслужава най-доброто. За неговият подарък ще се доверим на American Crew – брандът, създаден специално за мъжа и посветен на неговото удобство и имидж. За неустоимата прическа на любимия ще се погрижи комплектът American Crew Daily Duo. Ежедневният шампоан American Crew Power Cleanser Shampoo придава на косата плътност, прави я здрава и блестяща и е подходящ за всички типове коса. Екстрактът от розмарин и мащерка във формулата му енергизира скалпа, а ментолът дава усещане за свежест.

Към комплекта е включен и стилизиращият крем с фибри American Crew Fiber. Той е подходящ за мъже, които водят активен начин на живот и обичат да изглеждат естествено по всяко време. Fiber уплътнява косата, без да я утежнява, придава фин блясък и запазва формата на прическата през целия ден.

Комплектът American Crew Daily Duo може да бъде намерен в салоните за красота.

 

More Hair