Следва

Модна машина на времето - Като през 1930-та в Новогодишната нощ

Уличният стил на знаменитостите: Джесика Алба и Онор-Мари

По-голямата дъщеря на Джесика Алба - Онор Мари - не отстъпва от звездната си мама: напоследък папараците...

All fashion преди 10 години

По-голямата дъщеря на Джесика Алба - Онор Мари - не отстъпва от звездната си мама: напоследък папараците постоянно срещат актрисата в компанията на 5-годишната й дъщеря; двете заедно обикалят бутиците, посещават ресторанти и рождени дни на приятелите на Алба.

Този път мама и детенце са уловени от фотографите на излизане от един от ресторантите на Лос Анджелис, където двете красавици, издържани в черно бялата гама, са обядвали предпразнично. Семплият аутфит на Джесика се освежава от леопардовата чанта и разкошното колие на врата, а малката Онор-Мари е прекрасна с широката си детска усмивка, Барби-то в ръката и превъзходната фризура.

Иначе, в пресата се появи информация за участието на Алба в церемонията за връчване на наградите Peoples' Choice Awards, въпреки че самата Джесика не е в списъка на номинираните. Интересно, в каква ли роля ще се влезе звездата на ежегодното мероприятие? Да очакваме едно стилно водене или...













 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.