Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2014 - Овен, Телец, Близнаци

Седмичен ХОРОСКОП - 30 декември - 5 януари

Новата 2014-та година е на прага. Трудна, носеща много промени (отново! ...), бурна и многолика, даваща нови...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 30.12.-05.01

Новата 2014-та година е на прага. Трудна, носеща много промени (отново! ...), бурна и многолика, даваща нови надежди на много хора, а също и много - обрати в плановете и живота.
Тази седмица е сложна и изискваща много усилия. Всяка ситуация е наситена с енергия. Появата на неочаквани пречки се налага да полагаме повече усилия, отколкото е необходимо при добра обстановка. Няколко планети в Козирог (включително Слънце) - увеличава се решимостта, упоритостта, твърдост към себе си и другите, неумението да се отстъпва.

От понеделник до петък, мощната напрегната комбинация, съвпада на Слънце, Меркурий и Плутон, а също и квадрата на Марс и Уран, многократно ще усили резонанса от квадрата на Уран и Плутон. Наличието на цели пет (!) транзитни планети едновременно, ще засегне много области от живота на хората и организациите.
Трябва да се очаква особен акцент върху събитията в обществения живот на държави с проблеми във вътрешно политическите отношения, където има вероятност от конфликти, размирици и бунтове. Любопитното е, че "официалната" опозиция в тези страни няма да играе значителна роля, а ситуацията може да излезе извън контрол в резултат на всякакви недоразумения.

На лично ниво, нараства вероятността от семейни конфликти, финансови загуби, сериозни наранявания или възпалителни заболявания. На хората в "рисковата зона" (в чиито хороскопи има планети от 8-я до 13-я градус в знаците Овен, Рак, Везни и Козирог) се препоръчва през тази седмица да бъдат внимателни, без излишна активност, да следят своите емоции и здраве.

Пикът на напрежението в биосферата се пада през първия ден от Новата година - 1 януари. Към всичко останало в този ден се добавя и потискащото въздействие на новолунието.

През уикенда интензивността намалява, но опозицията на Меркурий и Слънцето с Юпитер, не позволява твърде много да се отпуснем, създавайки напрегнатост в сферата на отношенията и здравето.
Не трябва да забравяме, че нашият живот се състои от редуващи се цикли. След напрегнатия период винаги следва благоприятен период. И този, който знае какво иска в този живот, винаги е готов да действа последователно и рационално, за да постигне своите цели, независимо от "космическото време". А тези, които търсят оправдание за своето бездействие, възприемат живота си като пространство изпълнено с непреодолими препятствия.
Магията на новогодишната нощ винаги носи в себе си нещо невероятно и уникално. В този момент се надяваме на изненади и често наистина ги получаваме, а понякога нашите планове неочаквано се променят по кардинален начин и в резултат на това ни носят щастие.

А какво те очаква в новогодишната нощ, може да прочетеш в нашия хороскоп.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Овните както винаги, ще бъдат в светлината на прожекторите. Освен това, именно ти ще трябва да организираш новогодишното парти за своите приятели или роднини. Вземи предвид всички нюанси, приготви подаръци дори на тези, които засега не знаят дали ще те удостоят с присъствието си, постарай се да направиш така, че на всички гости и членовете на семейството в новогодишната нощ да им бъде хубаво и уютно.

Обаче, за своя труд, непременно ще изискваш награда - ще ти бъде важно през цялата нощ да те хвалят, да ти благодарят и правят комплименти. Освен това, най-вероятно ще се намесваш във всички разговори, за да изразиш своето авторитетно мнение. Важното е - да не прекаляваш, в противен случай ще бъдеш обвинен в нетактичност.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Телците в новогодишната нощ ще бъдат самите себе си, ще говорят за работа, ще търсят тези, които могат да станат техни бизнес партньори, ще изкушават околните с големи придобивки. В някакъв момент все пак ще се откъснеш от скучните разговори и е възможно да съблазниш гостите или домашните с посещение на някое интересно място, където да се забавлявате и танцувате.

Освен това, тази вълшебна нощ може да ти донесе невероятно еротично приключение. Възможно е, или да се решиш на спонтанен секс със смели експерименти, или да се запознаеш с човек, с който ще те свърже чувствен роман.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В новогодишната нощ може да решиш, че във всичко трябва да спазваш мярка. Възможно е, изведнъж да се
откажеш от вкусна, обилна храна и алкохолни излияния, ограничавайки се с чаша шампанско и леко мезе. Но това няма да ти попречи да си прекараш прекрасно - не само че много ще се забавляваш, танцуваш, може би дори и да попееш, но ще си поговориш от сърце с всички присъстващи на празника.

Освен това може да срещнеш някой, който да ти помогне да се справиш с някои от твоите проблеми: да се помириш с тези, с които си бил в противоречие, да си намериш ново гадже или дори да започнеш любовна връзка с някого, когото познаваш от дълго време.

РАК 22.06 – 23.07

В тази новогодишна нощ ще си позволиш нещо, което обикновено никога не си разрешаваш. Възможно е, това да бъде необичайна реакция на вече отиващия си празник, или да се възнаградиш с нещо изкушаващо. Най-вероятно, ще се отвориш към другите и към себе си също, и ще се покажеш в нова светлина, такъв, какъвто си, (ако досега си се страхувал, че може да не се харесат) и това ще те направи по-привлекателен. Разкрепостеността заедно с твоята вродена загадъчност, ще те направят притегателен център и ще ти позволят истински да се насладиш на тази вълшебна нощ.

Освен това те очаква и страст. Тя ще бъде продължение на тази смелост, която ще бушува в теб, така че може да посрещнеш утрото в обятията на човек, който не е устоял на твоето очарование.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

В новогодишната нощ ще обърнеш всичко с главата надолу. Може рязко да промениш първоначалните планове на
тези, които те заобикалят, да ги накараш да извършат неочаквани неща и да постъпват безумно. Най-вероятно, настроението ти ще се отрази на всички присъстващи и те няма да могат нищо да ти откажат, дори ако твоите предложения се окажат твърде рисковани или не съвсем адекватни.

Въпреки това, без значение колко забавляваш своите приятели или близки, сърцето ти ще бъде неспокойно. Възможно е, в продължение на няколко часа да се наложи да чакаш някой конкретен човек и това до известна степен да помрачи празника. Но когато най-накрая го дочакаш, щастието ти ще бъде пълно и всичко ще наваксаш.

ДЕВА 24.08 – 23.09

В новогодишната нощ има вероятност да се озовеш в ново общество. И това може да бъде както съзнателен избор, така и случайност. Възможно е, по някаква причина да се обидиш на тези, с които започнеш да празнуваш Нова Година, да демонстрираш характер и да тръгнеш в неизвестна посока. Въпреки това, няма да съжаляваш - непознати хора ще те включат в тяхното празненство, ще те обгърнат с мили думи и ще те дарят с няколко приятни часове на лекота и безгрижие.

Между другото, такъв развой на събитията, лесно ще отворят пред теб нови възможности - ще можеш да срещнеш не само приятели, но и любовно приключение. Така че, ако в изоставената от теб компания, остане твоя любим човек, добре си помисли дали си заслужава да се върнеш при него или не.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Везни, бъдете креативни в новогодишната нощ. Най-вероятно, ще покажеш всичко, на което си способен - ще събереш около себе си голяма компания, ще измислиш конкурси и игри, ще подготвиш оригинална новогодишна трапеза с невероятно вкусни блюда. Няма да позволиш на никого да скучае, бликайки идеи, шеги и веселие.
За теб, този празник ще бъде начин на самоизразяване и всички присъстващи през цялата следваща година ще си спомнят именно теб. Между другото, възможно е след това не веднъж да те канят на различни тържества, за да повториш по някакъв начин това, което си организирал за Нова година.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

В новогодишната нощ, по някаква причина, Скорпионите ще търсят уединение. Възможно е, или напълно да се откажеш от компания, или ще се постараеш да направиш своето присъствие на празника номинално. Най-вероятно, ще имаш някаква фикс идея, която ще можеш да осъществиш единствено сам. Например, може да решиш сериозно да разгадаеш съдбата си, тъй като ще ти бъде важно да узнаеш своето бъдеще именно в тази вълшебна нощ.

Въпреки това, има вероятност, към сутринта, все пак да си припомниш, че през новогодишната нощ би трябвало да се забавляваш и да намериш някой, който ще допринесе за това. Възможно е дори, общуването с този човек да има еротичен подтекст.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

В новогодишната нощ ще станеш истински Дядо Коледа. Ще изненадваш и радваш тези, които се окажат близо до теб. Възможно е да си поставиш за цел да ощастливиш колкото се може повече хора, така че ще демонстрираш способности на истински вълшебник, раздавайки подаръци и изпълнявайки желания на тези, които са ти скъпи. По скоро, това ще ти е необходимо не само за да поддържаш имиджа на един от най-щедрите зодиакални знаци, но също така и за да повдигнеш настроението си.

Освен това, те очаква една невероятна среща, която може да преобърне целия ти живот. Има вероятност, след новогодишната нощ да погледнеш на света с други очи и да станеш много по-щастлив.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

В новогодишната нощ, Козирозите ги очаква изпълнение на някакво съкровено желание. Възможно е да намериш нещо, за което отдавна си мечтал, но си се съмнявал, че ще го получиш. Освен това, съдбата ти е приготвила още някои приятни изненади, така че може да се каже, че тази Нова година ще бъде за теб щастлива и изненадваща.
Плюс това те чака общуване с хора, с които не си се виждал от дълго време и това също ще се окаже допълнителен подарък. Ако с някой от тези хора си бил в противоречие или просто между вас е имало някакви разногласия, ще има причина да се помирите и да изгладите недоразуменията.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Пред Нова година най-вероятно ще решиш, че ти сам по себе си си подарък, така че постарай се да ощастливиш със своето присъствие всички, които се нуждаят от теб. Възможно е да се местиш от една компания в друга, или просто да вдигнеш чаша шампанско у дома и да отидеш след това на гости. Така че те очаква разнообразие и много интензивна програма в новогодишната нощ.

Освен това, този празник ще стане за теб повод за творческа изява. Ще можеш да покажеш на какво си способен и да изненадаш околните със своите вокални, танцувални или някакви други таланти. Ако сега си в разгара на невероятен любовен роман, тогава те очаква предложение за брак (или ще го направиш сам).

РИБИ 20.02 – 20.03

В навечерието на Новата година ще отчетеш някои грешки от миналото, така че ще посрещнеш настъпващата година съвсем по нов начин. Може да промениш всичко - стил, компания и дори отношението си към този празник. Ако в миналото не си го харесвал, сега ще се научиш да се радваш на това, което той дава, затова ще получиш някакво особено удоволствие.

Освен това има вероятност да отидеш някъде или в навечерието на самата Нова година или в самата нощ. Без значение къде щe се озовеш, във всеки случай ще намериш нещо, което никога не си имал, така че не се противи на съдбата и собствените си желания.

More from View Sofia

More Astro