Следва

Годишен ХОРОСКОП за 2014 - Рак, Лъв, Дева

Годишен ХОРОСКОП за 2014 - Овен, Телец, Близнаци

С настъпването на Новата 2014 година, всеки от нас е в очакване на по-добри дни. И те без съмнение ще дойдат.

 

Astro преди 10 години

С настъпването на Новата 2014 година, всеки от нас е в очакване на по-добри дни. И те без съмнение ще дойдат. В края на краищата, когато сме изпълнени с надежда, ние сме в състояние да се справим с всичко. Ето защо, ако се съмняваш в собствените си сили, погледни нашия хороскоп. Може би той ще ти даде информацията, която търсиш.
Ние, от своя страна, ще се радваме, ако успееш да преодолееш твоите препятствия и трудности в живота. И нека късметът през Новата година винаги да бъде с теб!

Настъпва четвъртата година от плаването на човечеството по разигралата се буря в океана на живота. От 2011 г. до 2015 г., ние се намираме в щурмовата зона на квадрата на Уран и Плутон, който е призван да изчисти Земята от натрупаната в продължение на столетия мръсотия. Засега тези енергии са действали тайно, само от време на време са се проявявали като реални катастрофални събития, намеквайки за своята мощ. Но настъпва време на вулканично изригване, когато натрупаната сила ще пробие наяве.

През цялата 2014-та година, квадратът на Уран и Плутон настоятелно ще ни подтиква кардинално да се променим, да оставим всичко старо и да разчистим място за поява на новото. Какво е то, това ново, никой не знае, затова се страхуваме да се разделим с обичайното, добре познатото. Но времената са такива, че придържането към миналото няма да ни спаси. Външните събития ще ни заставят да преобърнем лични мисли, бизнес, работа, семейство, партньори, приятели, недвижимост, финанси; да се откажем от потребителското отношение към природата и към живота като цяло. Т. е. всички трябва да се решим на вътрешна революция.

ОВЕН 21.03 – 20.04

2014-та година може да се окаже ключова за много Овни. Преди всичко може да настъпят промени в личния живот и кариерата. Почти всяко действие през 2014 година ще носи след себе си последствия, но истината е, че повечето от тях ще бъдат положителни. Разбира се при условие, че мислите в главата ти ти помагат периодично да разбъркваш "кашата", която си забъркал, така че тя да не "загори". И всичко това, защото понякога, трудно ще устоиш на изкушението да се забъркаш в нещо наистина сериозно.

Хороскопът подчертава, че 2014 г. година ще има за теб голямо кармично значение. Тъй като много от твоите действия и решения може да се отразят на бъдещата ти съдба, опитай се по-често да се замисляш за своите действия. Така че през 2014 година, Овните трябва просто да станат малко по-зрели и мъдри. И не се страхувай, че от това ще остарееш преждевременно, както се казва - не бръчките, правят човека стар, а липсата на мечти и надежди!

Що се отнася до мечтите и надеждите, хороскопът показва, че 2014 година може неочаквано да реализира мечтите на Овена, или да даде надежда, че те скоро ще се сбъднат. Това касае особено мечтите и надеждите, свързани с дома и семейството. Възможно е, просто да се преместиш в нов дом, квартира или стая в общежитие, или нещо да се промени в семейството ти.

Работа. Най-успешни за Овните ще бъдат зимата и пролетта на 2014 година. Особено зимата. Вярно, при условие, че изобилието от зимни празници и личен живот, няма да ти попречи да се съсредоточиш върху кариерата си.
А ситуацията за израстване в кариерата, през първата половина на 2014 г., за Овена ще бъде изключително благоприятна. Издигане, реализиране на своите идеи и търсене на единомишленици - с това ще бъде зает Овена през цялата първа половина на 2014 година. И въпреки, че обикновено "мисленето" - за Овена е винаги досадно занимание, което веднага те потапя или в света на сънищата или … в разговори, през първата половина на 2014 г., ще ти бъде по-лесно да мислиш и измисляш. Хороскопът показва, че през 2014 година няма да ти липсва креативност, за да градиш своята кариера и професионални успехи.

От април 2014 г. на успешната професионална кариера може да ти попречи личния живот. Постарай се личните проблеми да не се отразяват върху работоспособността ти. През лятото те чака малко хаотичен период. От една страна, ще има проблеми и неща, които ще ти пречат да прекараш интересно лятото, но от друга, именно решението на професионалните задачи и безусловните успехи ще ти помогнат да не гледаш толкова тъжно загорелите колеги. Още повече, че в началото на септември ще можеш да въздъхнеш с облекчение и да се опиташ да догониш лятото.

През есента вероятно ще се сблъскаш в работата с нещо ново. Възможни са нови проекти, нова работа, нови клиенти или просто нови лица или "мутри" в офиса. И тъй като за това какъв е човека може да се съди само по поведението, не бързай с изводите за новите лица, които се появяват в работата ти.
Всяко добро дело носи само по себе си награда, така че колкото повече добри дела направят Овните през 2014 година, толкова по-богати ще станат. И не само духовно. Постарай се да се отнасяш с благодарност към работата, клиентите и даже към роднините и приятелите. През 2014 година за теб ще действа принципа ти на мене - аз на тебе. Така че не се колебай да отидеш на "бартер" и да размениш задължения, желания, работа, пари, услуги, почивка.

Любов. Още в началото на 2014 г. много Овни ще бъдат принудени да се разделят с някои от своите илюзии и тайни. Не трябва да се страхуваш от това, че ще станеш по-открит. В крайна сметка, всеки има тайни, които не желае никога да бъдат разкрити. Както показва хороскопа през 2014-та година Овните трябва да бъдат по-открити и да кажат сбогом на стария си Аз, за да намерят по-бързо своя нов Аз, и евентуално новото Ние. И това се отнася дори за семейните Овни, или за тези, които градят отношенията си. Новото Ние - на първо място ще се хареса именно на теб, до такава степен, че за "Аз", понякога ще започнеш да забравяш и може напълно да отстъпиш първенството в отношенията.

Въпреки че, през пролетта на 2014 г. твоите отношения ще се обострят и бързо ще си върнеш първенството и дори дистанционното за телевизора. Така в средата на пролетта някои от твоите тайни може да продуцират не само ревност, но и много по-сериозни проблеми. Възможно е пролетната криза във връзката ти да бъде свързана с нещо, или с някой друг, но най-вероятно ще се дължи на "външни причини". Ето защо, основното, което трябва да не правиш през този период е да не използваш фразата "ти си длъжен/а" Не забравяй, че дори най-хубавите отношения се рушат, когато някой стане длъжен на някого!
За самотните Овни 2014 г. може да донесе любов и нови отношения, при това на най-неочаквани места! Очакват те нови срещи, запознанства, "усмивки" и "намигвания". Само се постарай да не започваш едновременно няколко връзки или да скачаш веднага от една връзка на друга.

Като цяло хороскопът за 2014 г. е много положителен и благоприятен. Важното е, че много ще зависи именно от теб, така че ако искаш 2014 година да бъде успешна и щастлива за теб - направи я такава! Не забравяй, че съществува само един вечен двигател. И този двигател е мързела. Постарай се по-малко да го включваш през 2014-та година, дори при изграждането на отношенията.



ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

За Телците 2014 г. е година изпълнена с пътувания. Дори да не мръднеш никъде извън града си, така или иначе, пътят на живота, през цялото време ще те тласка напред, постоянно ще те кара да се трансформираш и да вдишваш вятъра на промяната.

Затова хороскопът за 2014 показва, че годината за теб ще мине бързо. Толкова бързо, че понякога ще ти се струва, че някой те гони, а ти се стремиш да се измъкнеш от преследването. Времето е необходимо да се запълва със събития, тогава то лети незабелязано. Но през 2014-та година няма да има нужда да запълваш времето си със събития, те ще бъдат предостатъчно, просто трябва да се стараеш да успяваш във всичко.

Работа: като цяло през 2014 година работата понякога ще ти носи удоволствие и добра възвращаемост. Миналите постижения и утвърдената репутация най-накрая ще започнат да ти носят дивиденти.
2014-та е благоприятна за промени в живота на Телеца, така че при желание може смело да търсиш нова работа. И ако през пролетта на 2014 г. това ще бъде по твое желание, то през есента на следващата година, към това може да те принудят обстоятелствата.

През 2014 година, е важно да привличаш в работата си колкото е възможно повече единомишленици и колеги. Това касае особено Tелците бизнесмени. Бизнес ситуациите понякога ще приличат на дълбока нощ в опасен район на голям град, когато ходенето там сам през нощта е опасно. Но ако са трима или четирима, може да е успешно...
Освен това, Телците-бизнесмени и Телците-ръководители през 2014 година, трябва внимателно да се отнасят към развитието на бизнеса си в Интернет. Деловите хора отдавна са разбрали, че търговията в Интернет е по-изгодна. Така че не забравяй за Интернет рекламата и социалните мрежи.

През 2014 година много остро ще стои въпроса с конкурентите. И това касае всички Телци, не само бизнесмените. В борбата срещу машинациите и интригите на завистници и конкуренти, важно е да не губиш търпението и "трезвата си глава." През 2014 година, ще имаш много добри решения, в борбата си с желаещите да ти "дръпнат" стола, на който седиш. Така че просто не губи самообладание и не забравяй, че ако никой не ти диша във врата, значи не стоиш на едно място, така че ако си вече напред, просто ускори крачката.

Любов. През 2014 година на Телците ще им се иска да се конкурират с противоположния пол! През 2014 г. противоположностите ще те привличат неустоимо. Веселите Телци - отегчителните, пестеливите - прахосниците, мързеливите - работохолиците, трезвениците - алкохолиците. Така че, постарай се да не се увличаш прекалено по връзки, които нямат бъдеще. Казват, че винаги е по-лесно да разрушиш нещо, отколкото да създадеш нещо.
Така че Телците ги чака доста бурен и не лесен личен живот, но като цяло изпълнен с любов. Ето защо, дори и семейните Телци, хороскопът за 2014 година съветва да бъдат по-малко откровени, не само с втората си половинка, но също така и с приятели и близки, тъй като честността може да бъде използвана срещу тях.
Семейните Tелци през цялата 2014 година ще се занимават с оплакванията и претенциите на втората си половинка, така че се опитай да не даваш излишни поводи и информация. През първата половина на годината, за семейните Tелци, много важни ще бъдат понятия като "дом" и "семейство". И в много отношения от теб ще зависи "времето у дома" и в семейството. Но не забравяй, че дори искрената любов към ближния е атака срещу неговия суверенитет. Ето защо обръщай повече внимание на семейството си и се опитвай да не нарушаваш свободата на любимите си хора.

С приближаване на топлото време и лятото много Tелци ще започнат да се отегчават от семейните връзки, ще им се иска да си отдъхнат далеч от втората си половинка. Като се има предвид, че есента на 2014 г., няма да бъде лесен период за семейните Tелци, постарай се студената есен да не е предизвикана от прекалено "горещо" прекараното лятото. Не забравяй, че свободата да говориш каквото си искаш и да правиш каквото искаш, се нарича развод!



БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Главната кармична задача на Близнаците през 2014 г. е да разберат – какви са хората около тях. И тук става дума не само за твоята половинка. Както препоръчва хороскопът за 2014 г., ако се вгледаш по-внимателно в твоето обкръжение, напълно е възможно там да се окажат излишни, случайни или "закъснели" хора. С излишните или случайните всичко е лесно, но с "закъснелите" винаги е по-трудно. "Закъснелите" - това не са бивши, това са хора, които са заседнали в миналото и ще пречат на Близнаците през 2014 г., да отворят вратата към бъдещето. Но в живота на Близнаците периодично идва такъв момент, когато нещо щраква и те започват да гледат на всичко с други очи. Както показва хороскопът, през зимата на 2014 г., а при някои още от декември 2013 г., този превключвател ще заработи, променяйки картината за света пред очите им.

И ако през изминалата 2013 г., си се убедил, че времето не лекува, а води просто до безразличие, то през 2014-та вече няма да "пиеш" времето като лекарство, а ще живееш все по-пълноценно. Ако Близнаците дълго не виждат някой човек, те започват постепенно да го забравят. Другите обичайно започват да скучаят. В идеалния случай, Близнаците се нуждаят от нещо като тях, само че от противоположния пол. Ето защо хороскопът за 2014-та отново те съветва правилно да прецениш своето обкръжение.

Разбира се, през 2014-та, няма да бъдеш лишен от конфликти и разочарования, но вече ще имаш ясен план за действие в бъдеще. И въпреки че рядко ще се придържаш към него, неговото наличие ще те вдъхновява. И ако обичайно Близнаците мразят моментите, когато са направили някоя глупост, а след това да се питат: "Защо не си живях тихо и спокойно?", през 2014 година главата ти няма да се измъчва по този повод, защото просто няма да имаш време за това, ще бъдеш зает с разработването на планове как да сътвориш следващата глупост.

Зимата на 2014-та година ще бъде посрещната от Близнаците с лека възбуда. Ще се почувстваш така, сякаш започва нов етап от живота ти. И дори факта, че при много Близнаци в началото на 2014 г., ще се промени финансовата схема в отношенията им с партньора или в семейството, това няма да развали настроението им. Много Близнаци с нагласата "това, което е минало остава в миналото", с нетърпение ще очакват през 2014-та нов живот, като някакво чудо. Затова хороскопът за 2014, ти напомня, че ако искаш в живота ти нещо да се промени - необходимо е самия ти да направиш нещо! Постарай се новогодишните празници да не се проточат до 8 март и да затулят важни събития, които просто трябва да задвижиш.

Краят на зимата и началото на пролетта, ще преминат с "дежа ву", припомняйки ситуации или хора от миналото. Идването на пролетта ще изпълни живота на Близнаците с оптимизъм и нови грандиозни планове. И въпреки че доброто настроение не зависи от времето или пролетта, а от нужните хора, все пак именно пролетта ще накара много Близнаци, най вече Близнаци мъже, да си припомнят любовта. И въпреки че през април 2014 г. Близнаците могат да попаднат в дребни неприятности, те ще приличат повече на микро инфаркт, предизвикан например от липсата на смартфона, когато бръкнеш с ръка в джоба си или в чантата и там не го намираш.

Както показва хороскопът, през първата половина на лятото е добре да планираш отпуск или най-малкото кратка ваканция. И въпреки че началото на август може да ти донесе нови любовни приключения - това е време, което може да използваш за успешен пробив в кариерата си. Или пробвай някак си да ги съчетаеш и двете. Най-добре би било ако се запознаеш с човек, който не е свързан с миналото ти и с когото нямаш общи приятели. За теб - това ще е като начало на нов живот!

От септември на 2014 г., а може би дори и от август 2014 г., повечето Близнаци ще се заемат с решаване на кариерни въпроси или по-скоро със своето финансово положение. А през ноември или декември 2014 г. може значително да се промени семейния статус на някои Близнаци. И в този момент, мнозина ще се почувстват наистина щастливи, без значение как се е променило тяхното семейно положение със знак "-" или "+".

Работа.
Още в началото на 2014 г. Близнаците ще искат да се самореализират в работата и кариерата. Острата необходимост от финансова независимост ще раздвоява Близнаците между желанието да се отпуснат, забавляват и "забравят"... и желанието да работят и постигнат нещо. Най-вероятно, позицията ти ще те накара да избереш втория вариант. И през зимата на 2014-та много Близнаци ще се потопят в работата, или ще се заемат с нейното активно търсене. Не всички хора от твоето обкръжение правилно ще оценят желанието ти да се чувстваш самодостатъчен човек. Особено, ако започнеш да предприемаш някои по-авантюристични стъпки. На това спокойно може да отговориш - Никога не се смейте на човек, който прави две крачки назад. Той може просто да се засилва! Дори ако някои колеги или партньори в този момент се откажат от теб - не се озлобявай срещу тях. Може в бъдеще, те пак да ти потрябват.

Важното е да не губиш своята целеустременост. Въпреки че Близнаците често се разкайват за неща, които са наговорили, а по-рядко съжаляват за това, което са премълчали, през цялата 2014 г. е по-добре да премълчаваш своите констатации, записвайки обидите с дребен почерк в тефтерче за отмъщение. В средата на пролетта, много Близнаци ще почувстват резултатите от своята бурна дейност. А през април 2014-та г. може значително да напреднат в кариерата си.

Ако основната кармична задача на Близнаците през 2014 г., е да разберат какви са хората около тях. То вторият най-важен въпрос през 2014-та година ще бъде - финансовия. Именно решаването на финансовите въпроси, или липсата на такива, ще се отразява не само на твоите решения, но също така и на твоите планове и личен живот. През 2014 г. ако успееш да сведеш до минимум влиянието на парите върху битието си, според закона за противоречието в живото ти ще постъпват все повече и повече пари.

Любов. Първите няколко месеца на 2014 г., най-вероятно няма да донесат перспективни или успешни запознанства. Да, възможни са някои любовни събития, но вероятността от продължителни връзки в този период е много малка.

Според хороскопа за 2014, най-важният период за теб ще започне през лятото. Опитай се да не пропускаш това лято, както обикновено се случва. Още през юли и началото на септември 2014-та ще се появи чудесна възможност да се срещнеш с човека, който може да превземе не само твоите мисли, но и други ерогенни зони. Сърцето ти, например.

Дори някои семейни Близнаци може в този период безотговорно да се хвърлят в нова романтична връзка, която най-вероятно ще приключи с настъпването на есента. От една страна, това ще те разстрои, но пък ще можеш отново да се върнеш към семейството и работата си. Въпреки че усещането за загуба може да остане. В действителност, само кастрираните котки не са съгласни с фразата: "Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни", такива опитни "любовници" като Близнаците знаят добре, че е много по-лесно да се забрави един кратък любовен романс, отколкото дългогодишни отношения.

Есента ще те завлече някъде по пътищата и пътуването. В някои отношения, ще започнат да те дразнят различни дреболии и някои обиди. Обърни си внимание, напълно е възможно, ако те дразнят дребните неща, тогава нещо по-голямо да не те устройва! Хороскопът за 2014-та, съветва семейните Близнаци, по време на този период, да хармонизират отношенията си, като планират романтично пътешествие, може и съвместна почивка, без голяма компания. В противен случай може да се стигне до "скандал" или от скука да се карате и разменяте ругатни.
И въпреки че някои Близнаци, през 2014-та година ги чака раздяла, това по-скоро ще се случи през зимата или в началото на пролетта, отколкото през есента на 2014 година. Но дори и след развода имаш право на избор: някои хора стават самотни, а други - свободни.


На снимките: Виктория Бекъм, Меган Фокс и Мерилин Монро, представители на съответните зодиакални знаци

Хороскопът за 2014 на Рак, Лъв и Дева продължава
тук>>

More from View Sofia

More Astro