Следва

Оливия Палермо каза "Да" на Йоханес Хюбл

Нова година в Instagram: Как празнуваха Кара Делевин, Риана, Дженифър Лоурънс

В малко носталгичния 2-ри януари се връщаме два дни назад обратно в 2013-та, в навечерието на...

People of art преди 10 години

В малко носталгичния 2-ри януари се връщаме два дни назад обратно в 2013-та, в навечерието на новото начало, за да надникнем в личното пространство на знаменитостите в Instagram профилите им и да разберем къде изпиха първите си чаши шампанско за 2014-та любимците на света.

Новогодишната нощ бе бизнес за Рита Ора, Риана и Майли Сайръс, но освен на работа, трите певици бяха и гости на купона, към който се присъедини и приятелката им Кара Делевин. Мястото бе клубът на Джей Зи 40/40 в Ню Йорк, а британският топ модел и тази нощ не изневери на стила си, като се появи в парка, пола тип молив и кроп топ.

Красивите мулатки Джордан Дън, Джоан Смолс и Шанел Иман пък сложиха оскъдни тесни рокли на парти в слънчевия Маями, а актрисата Дженифър Лоурънс ни даде още една причина да я харесваме, защото се приземи от височината на холивудската сцена и прекара вечерта в английски пъб с приятели.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра