Следва

Галерия "Ракурси" открива първата си за 2014 г. изложба

Деми Мур в Мексико с тайнствен нов млад мъж

Деми Мур в Мексико с тайнствен нов млад мъж

People of art преди 10 години

Изглежда, че новата година за Деми Мур стартира успешно в емоционален план. Звездата е страхотна по бански на своите 51 години в компанията на много по-млад мъж, с когото очевидно са в любовни отношения, сочат снимките им, направени преди дни на плажа в Мексико.

Там Деми, най-голямата й дъщеря от брака й с Брус Уилис - Румър, гаджето на Румър - Джейсън Блеър, и странният нов мъж прекарват новогодишната си ваканция.

Актрисата от „Призрак”, която преживя тежко развода си с третия си съпруг Аштън Къчър, отслабна драстично и дори влезе в клиника за лечение на зависимости година по-рано, сега изглежда подмладена, влюбена и щастлива до младия неизвестен господин, с когото лудуват във водите на Тулум - един от най-луксозните курорти в света, любимо място на много холивудски знаменитости.

Хубавото си стегнато тяло Мур облича в бански от две части, стилизиран с колие и големи футуристични очила.

От Ню Йорк Поуст разкриват, че загадъчният младеж с татуировките и особено разпознаваема тази на Туиги от 60-те години на миналия век се казва Шон и работи в музикалния бизнес, но нищо повече не знаем за момчето в смъкнатия бански, освен това, че Мур до него е по-привлекателна от всякога.

Официално Деми Мур е сама от ноември, когато бе обявен разводът й с Къчър. Двамата се ожениха през 2005-та и се разделиха само две години по-късно. Докато Аштън се чувстваше уютно в компанията на Мила Кунис, Мур преживяваше истинска криза на безнадеждно влюбена жена, която се луташе между няколко краткотрайни връзки, повечето - с по-млади от нея мъже.

Последното й завоевание пък бе 66-годишният Питър Мортън, който преди време се раздели с Линда Еванджелиста, и който Деми си хвана веднага след като скъса с 31-годишния му син.

Дали тази връзка ще се окаже по-здрава от тези в миналото на Деми, не знаем, но определено е по-здравослвона за нея от всяка друга.

























































More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра