Следва

Първият кадър: пролетната кампания на Prada

Армани облича Ди Каприо във "Вълкът от Уолстрийт"

null

All fashion преди 10 години

Джорджо Армани е майсторът, създал костюмите за Леонардо Ди Каприо, протагонистът в новия филм на Мартин Скорсезе "Вълкът от Уолстрийт", по нашите екрани от петък, 10 януари.

Ди Каприо, припомняме, играе ролята на борсовия брокер Джордън Белфорт, а съвършените костюми на Giorgio Armani доизвайват образа му точно както заслужава изключителната лента, при перфектно съответствие с момента на действието - около 1993 година.

Това не е първата работа на дизайнера за киното. Първо Армани облича героя на Ричърд Гиър във филма "Американско жиголо" от 1980 година. От онзи момент до днес Armani се е появявал в много филми, включително двете части на "Черният рицар", "Недосегаемите", "Гадни копилета", "Бандата на Оушън".

"Джорджо Армани направи революция в света на мъжката мода — той ни подари нова визия за елегантността, която отразяваше и отразява духа на времето. С Джорджо сме си партнирали много пъти и с удоволствие го направихме за новия ни съвместен проект; беше много интересно да се върнем назад във времето и да разкажем история, която ярко демонстрира стила от началото на 90те години," — казва Мартин Скорсезе.

За работата над "Вълка" Армани обединява усилия със знаменитата художничка по костюмите Санди Пауъл, която има в актива си десет номинации за "Оскар" и три златни статуетки за филмите "Младата Виктория", "Авиатор" и "Влюбения Шекспир".

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.