Следва

Добра година: Най-красивите бекстейдж визии от дефилетата на 2013

Няколко бюти-обещания за 2014

Нова година е времето за мисли за промяна, времето за взимане на важни или отдавна отлагани решения, на дадени обещания...

Hair преди 10 години

Нова година е времето за мисли за промяна, времето за взимане на важни или отдавна отлагани  решения, на дадени обещания... 

Тайната е да не обещаваме гръмко, а само пред себе си и то единствено неща, които наистина сме решени да изпълним. Заради самите нас. И точно тук идва навременното напомняне на нашите приятели от Oriflame: какво и как да си обещаем за една по-красива 2014-а година. Съветите им са точни, полезни и съвсем постижими, и затова ние също си обещаваме да ги последваме.  

1. Обещавам да направя погледа си незабравим - със серум и спирала за мигли Hyper Stretch. Двата продукта съдържат иновативния комплекс Pro-Long Complex, който ускорява естествения растеж на миглите. Спиралата е в два нюанса – черно и особено любимото ни сливово.

2. Да изпълня деня си с ярки цветове  - ще пробвам по едно ново червило всяка седмица. В сферата на красотата човек трябва да рискува, защото само може да спечели нови хоризонти, нова визия, ново самочувствие.



3. Да отделям мигове само за мен всеки ден. Стресът е пагубен не само за нервите, но и за красотата. Не позволявайте на напрежението да вземе връх и релаксирайте често в уюта на собствената си баня със серията Swedish SPA, например.



4. Да следвам основните стъпки за красива кожа! А това значи три прости стъпки всеки ден - почистване, тонизиране, подходящ крем за лице.



5. Да преобразя кожата си благодарение на силата на стволовите клетки! Инвестирайте в революционни антиейджинг формули, създадени на базата на най-актуалните научни изследвания. Заслужава си да дадете малко повече пари, коагато става дума за грижата за кожата.



6. Да си подаря малко лукс. Започнете да използвате крем за околоочния контур, като го нанасяте с леки потупващи движения всяка сутрин и вечер. Никога не е късно да се преборите с фините линии, тъмните кръгове и бръчките.





7. Да се погрижа за любимия. Уверете се, че мъжът до Вас носи леки аромати през деня и по-тежки вечер. Почеркът на стилния, модерен мъж.



Красива и вдъхновена 2014 година за всички вас, красиви момичета и момчета!

More from View Sofia

More Hair