Следва

Риана за Balmain: зад кулисите

Дизайн за вдъхновение: Уют в дома с няколко прости трика

null

преди 10 години




Кадифе и много възглавници



Бохемският апартамент на холивудската старлетка Рейчъл Билсън е точно копие на нея, което е най-очарователното в случая. За уюта на този дом допринася много кадифето, с което е облечен диванът, както и цветните възглавници.

Нещо старо, нещо висящо



Прекрасен лофт, за уюта на който се грижат дървеният под и приятното кътче за сядане, включващо винтидж находки като плетения стол люлка от 70-те години на миналия век.

Бяло в кухнята




Бяло в кухнята плюс акценти от свежи поп цветове стопля по необикновен начин дома и му придава изящество.

Диви акценти



Изключителни приветливи са дървените мебели и ловните трофеи в дома, ако им се добавят контрасти - в случая това са бялата покривка на леглото и модерната красива лапма на нощното шкафче.

Животински принт

Не бързай да го отричаш преди да си видял на какво е способен само един животински акцнет. Страшно отива на богат винтидж интериор и бели стени, придава им свежест и закачливо намеква за въображението на домакинята. 

Семейно щастие




За пълно семейно щастие и уют, допринасят кухненските акценти като перденце вместо традиционния шкаф, малки ниски  рафтове вместо големи стилажи, цвете в мивката, билки до прозореца и изобилие от свежи цветове. 

Принтове



Изключителен топъл ефект придава на дома, специално на спалнята, бродираната кувертюра и картините с цветя точно над леглото.

Подът като място за игра 



Импровизирана идианска палатка върху дебел килим с много възглавници по пода е прекрасен начин да прекарваш в игри студените неделни следобеди.

Без гардероби


Дрехите в открито пространство в спалнята придават някакъв особен уют на дома, макар и това да не е много практично решение, ако искаме да ги запазим по-дълго в добро състояние. Но пък плетена жилетка, небрежно захвърлена върху люлеещ се стол или голямо плетено одеяло ще създадат подобно впечатление.

Неделен следобед у дома



Красотата на един дом я създават неговите обитатели. Късен спокоен и къс следобед по пижама, с голяма чаша кафе пред прозореца - един вълшебен миг на пълно щастие.

Женственост




Пастелните цветове придават на дома 

Огромна мивка - като от едно време




Сиво по стените



Дърво, възглавници и кравешка кожа



Специално място под прозореца







Камина в дневната


















 

More from View Sofia

More