Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 6 - 12 януари

Вместо кафе: Петъчна доза сладовкусни коктейли в Неделя - „Мока Английско Тофи”

„Мока Английско Тофи” звучи като идеалното заглавие за някоя вкусна книга. Въпреки присъствието на думата...

All About Life преди 10 години

„Мока Английско Тофи” звучи като идеалното заглавие за някоя вкусна книга. Въпреки присъствието на думата „английско”, чаят буквално отсъства в съдържанието на този коктейл и със сигурност не липсва на никого. Дозата кофеин се съчетава в сладък и млечен микс от прясно мляко, шоколад и бита сметана, гарниро алла инглиш с английско тофи.

Мекият му и топъл вкус придава на напитката характерен и сладък вкус само за истински ценители. Препоръчваме да се консумира много топло в горещите дни и в компанията на забавната ни най-добра приятелка.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.