Следва

Нова година, нов вкус чай от Mulberry

Costume National с нова линия през есента

Още през есента на току-що започналата година по бутиците ще се появи новата линия на Costume National с оригиналното име Costume and Costume...

All fashion преди 10 години

Още през есента на току-що започналата година по бутиците ще се появи новата линия на Costume National с оригиналното име Costume and Costume.

Costume National стартира новата линия, наречена така готино - Costume and Costume - с цел този бранд да замени дизайнерската линия C'N'C Costume National, която познавахме и харесвахме оправдано до момента. Пускът е заплануван за есента, като облеклата ще се разпространяват под покровителството на Ittierre SpA, силната международна дистрибуторска мрежа, базирана в Италия. Ръководителят на офиса Карло Капаса обясни разликата между C'N'C и новата линия: „ В сравнение с C'N'C, която се фокусира по-скоро върху правенето на спортни дрехи и деним, Costume and Costume е ориентирана повече към по-модерните дрехи”.

Производството ще е съсредоточено в две италиански фабрики – в Тоскана и региона Венето.

Знаем още, че компанията ще заложи и на онлайн търговия. За новата линия ще бъдат инвестирани 50 млн. долара, като се очаква те да се изплатят за 6 сезона.

През 2015 година колекцията ще разполага и с аксесоари.








 

More from View Sofia

More All fashion