Следва

Нова година, нови притежатели на произведения на изкуството

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Съставките му са Кара Делевин като главно...

All fashion преди 10 години

Нова година, нов изпълнителен дизайнер на Vionnet

Името му е Хюсеин Чалаян и ние сме предоволни от този факт, защото следим изкъсо нетрадиционните възгледи на дизайнера, иновативните материали, които използва, и особено обичаме архитектурните му инспирации.

Креативният директор на Vionnet Гога Ашкенази също очаква със затаен дъх дебютната колекция на Чалаян за модната къща: ще я видим на 21 януари по време на Модната седмица в Париж.

Стискаме палци и ако някой има път към Париж, молим да ни метне дотам!

Виж още: Vionnet пролет-лято 2014>>

Нова година, нов документален филм за Кейт Мос



След като получи отличие за 25-годишната си кариера като супермодел по време на Британските модни награди през ноември миналата година, Кейт става и център на култовия “Looking for Kate”, който е заснет от френската телевизия Paris Première и ще бъде излъчен на 12 януари тази година.

Със сигурност Кейт не е получавала по-добър подарък за рождения си ден – на 16 януари Мос ще навърши 40. Ние очакваме с нетърпение да видим на кого е възложена главната роля, защото е оповестено, че самата Кейт няма да участва във филма. Но за нея ласкаво ще се изкажат Изабел Маран, Паоло Роверси, Питър Линдберг и много други труженици на модната индустрия. Филмът ще засяга и върховете и спадовете и в личния живот на Мос, а ние вече нямаме търпение.

Нова година, нови притежатели на произведения на изкуството



Това е Карл Лагерфелд, или по-точно на една специфична част от него – модните му скици, рисувани и събирани в продължение на над половин век от колекционерската къща Тициани (Рим).

Докато умът на Карл е бил ангажиран предимно с нови визии, иновации, въплъщаващи аспирациите му от природния и социалния живот на света около нас, ръката му е създавала великолепни рисунки. Изкуствоведите намират стила на Карл в скицирането за младежки, съвременен и същевременно вечен.

Ако минавате през Палм Бийч на 11 януари, не пропускайте търга.

Виж още тук>>>

Нова година, нов вкус чай приготвиха от Mulberry



Съставките му са Кара Делевин като главно действащо лице, Тим Уолкър като фотограф, пони и папагал албиноси, няколко хрътки и цъфтящи растения за разкош.

Еклектични както винаги, директорите на бранда създадоха кампанията за колекция пролет/лято 2014, а списание WWD я помести на страниците си.

Съгласни сме с момичешкото настроение, приказните и направо фантасмагорични елементи и с Кара, която не допуска фотосесията да стане прекалено сладникава.

Виж повече тук>>>

Нова година, нова чанта подари Канйе Уест на Ким Кардашиан



Моделът е вечният Birkin на Hermés в индианско червено, а произведението на изкуството върху него е дело на художника Джордж Кондо.

Поводът е Коледа, а причината – дълбоката любов на Ким към Канйе, на Канйе към Ким и на двамата общо към съвременното изкуство.

Стойността на живописната творба е безценна, а цената на чантата, послужила за основа – около 40,000 щатски долара. Изобразената сцена май малко ни напомня на някого, но на кого?

Виж още тук>>>

More All fashion