Следва

Новата колекция обувки на Сара Джесика Паркър, с която Кари би се гордяла

Плажното бижу на Риана, или банският й за 990 долара

Луксозния бранд за бански Charlie by Matthew Zink...

All fashion преди 10 години

Как да накарате суперзвезда, която има всичко, което си пожелае, да носи нещо, което вие сте създали? Лесно е! Просто й изпращате в колет бански от две части, посипан целия с камъни Swarovski на стойност 990 щатски долара (£ 600) и чакате...

Точно това е нещото, което от луксозния бранд Charlie by Matthew Zink направиха съвсем наскоро.


Риана публикува снимка с подаръка в личниа си Instagram профил

Служителите на Зинк, който от своя страна е бивш служител на Том Форд и Каролина Херера и е бил част от екипа дизайнери на "Виктория Сикрет", където според нас развива тази страст  към перли и бляскави камъни, решили да изпратят не един, а цели два комплекта от декорираните с кристали бански, които той създава - един в бронз и един в черно, на поп принцесата Риана и техният подход се оказал напълно печеливш.



Малко преди нова година всичките 2638 кристали Сваровски засияха директно върху шоколадовата перла, докато тя самата караше водни ски и пиеше бири с приятели на морски бряг, превръщайки небрежно банския с който е в търсено плажно бижу. Само по себе си то наистина си е цяла рядкост имайки предвид лимитираната му серия, от която са произведени само 6 комплекта.



 

More from View Sofia

More All fashion