Следва

Добра година? Онези знаменити хора, които ни напуснаха през 2013-та и които винаги ще помним

Мерил Стрийп демонстрира selfie умения на кинофестивала в Палм спрингс

Прочутата театрална, телевизионна и кино актрисата беше отличена с наградата "Икона"...

People of art преди 10 години

За селфи-то възраст няма!

Това доказа и самата Мерил Стрийп, която се щракна за спомен със своята приятелка Марго Мартиндейл, показвайки завидни умения в правенето на селфи портрет и доказвайки, че социалните мрежи не са никаква пречка за нея, по време на 25-ия международен кинофестивал в Палм спрингс, Калифорния.

Прочутата театрална, телевизионна и кино актрисата беше отличена с наградата "Икона". Това е едва второто отличие в тази категория, което бива връчено в рамките историята на фестивала.

Сред останалите отличници на вечерта бяха Том Ханкс, Сандра Бълок, Джулия Робъртс, Матю Маконъхи и режисьорът на "12 години робство" Стив Макуин.

Бандата U2, чиято песен "Ordinary Love" е включена във филма “Mandela: ong Walk to Freedom”, получиха наградата Sonny Bono Visionary Award.

В този ред на мисли сме длъжни да отбележем, че Холивуд навлезе в сезона на наградите. Бляскавият график следва своя ход - "Златните Глобуси" ще бъдат раздадени на 12 януари, а "Оскарите" на 2 март.


 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра