Следва

Страшно готини джинси с отстъпка от Acne

Новата колекция обувки на Сара Джесика Паркър, с която Кари би се гордяла

Още миналата година се носеха слухове, че Сара Джесика Паркър ще пусне на пазара първата си колекция от...

All fashion преди 10 години

Още миналата година се носеха слухове, че Сара Джесика Паркър ще пусне на пазара първата си колекция от обувки и чанти. До съвсем скоро бе ясно само, че колекцията носи името SJP и само неколцина модни редактори бяха зърнали модели от нея по време на Модната седмица в Ню Йорк.

Благодарение на интернет светът зърна първите творения на актрисата, превърнала се в дизайнер: обувки тип „Мери Джейн” на тънко токче, изработени от черна, лачена кожа, с нежна каишка, която пресича центъра на стъпалото. Чифтът носи името „Диана”, а актрисата споделя, че понеже не е искала да пести от качество на изработката на обувките, й отнело време, докато намери точната фабрика в Италия. Освен това Сара Джесика доказва, че подобно на Кари, е истински експерт що се отнася до обувки: „Исках да върна обратно възхищението към обувките. Да се върна назад във времето, когато бях едно 11-годишно момиче, което стоеше пред витрините на Charles Jourdan и Maud Frizon и наблюдаваше как хората се вдъхновяват от богатите и плътни цветове и правят обувки, които те самите харесват, без да се съобразяват с останалите”.

Интересно е, че „Диана” до голяма степен напомня за някои от любимите модели, с които Кари Брадшоу се подвизава във филма, а и както всички знаем тя „страда” от прекомерна любов към обувките на Manolo Blahnik. Сара Джесика Паркър сис сигурност не може да се оплаче от липса на вдъхновение, особено след като неин сътрудник в обувното начинание е Джордж Малкемус, дългогодишният директор на Manolo Blahnik.

Сигурни сме, че моделите на Сара Джесика ще бъдат цветни, наситени с интересни детайли и разбира се, елегантно издигнати на високи токчета.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.