Следва

Обичта на известните: Дейвид Копърфийлд и Хлое Госeлин се сгодиха

Барак Обама и Мишел на почивка, отделно един от друг

Нова вълна слухове за предполагаемия развод на Барак Обама с Мишел тръгна мигновено след като бе...

Други преди 10 години

Нова вълна слухове за предполагаемия развод на Барак Обама с Мишел тръгна мигновено след като бе оповестена информацията за това, че съпрузите са на почивка отделно един от друг.

Всъщност Обама и жена му са изкарали съвместен двуседмичен отпуск, само че по причина на важни дела президентът на САЩ се е върнал във Вашингтон заедно с дъщерите си Саша и Малия. Първата дама е останала да се наслаждава на хавайското слънце и, по думите на официалния представител на семейството, в качеството на подарък от съпруга й за 50-ата й годишнина е останала да прекара част от отпуската си без него.

В Белия дом ситуацията коментират така:

Като подарък от президента първата дама ще остане на Хаваите, където ще прекара още известно време с приятели преди 50-ия си юбилей.

Рожденият ден на Мишел е на 17 януари. Колко още ще продължи почивката й обаче не се съобщава.

На Хаваите президентското семейство е още от дните преди Рождество. В лежерните дни почивката си Барак и Мишел заедно с двете си дъщери играха голф, обядваха по ресторанти и си устройваха екскурзии по островите.



Това не е първи слух за евентуален развод между двамата. Отдавна се твърди, че отношенията на Барак и Мишел Обама не вървят никак гладко. Според слуховете, първата дама отдавна планира да се раздели с мъжа си. Белия дом обаче по никакъв начин не коментира слуховете. Поне на този етап.


 

More Други