Следва

Ева Лонгория е жена на годината според списание 'Maxim'

Бяла пеперуда на ръката на Бар Рафаели - Секси татуировката с бяло мастило и кой още има такава

Супермоделът Бар Рафаели се похвали на света преди часове със своето първо /и последно/ тату. Бар постна...

All fashion преди 10 години

Супермоделът Бар Рафаели се похвали на света преди часове със своето първо /и последно/ тату. Бар постна снимка в Instagram, на която се вижда малка пеперуда, татуирана с бяло мастило на китката й. Това е по-скоро нещо-като-татуировка, защото бялото мастило е почти невидимо.

Рафаели е направила татуто в дома си в Израел, а под снимката написа:

"Най-накрая го направих. Mоята първа /и последна/ татуировка"
.



Новото тату-селфи бележи нов етап в селфитата на Бар генерално - досега бяхме свикнали да виждаме красавицата в бикини-селфита, а ето, че една почти невидима татуировка смени фокуса мигновено.


Линдзи Лоън


Кейт Мос


Татуировката на Ели Гулдинг

Това не е единствената бяла татуировка, избрана от звезда да украси тялото й. Ели Гулдинг носи бяла стрела на пръста си, Линдзи Лоън е изписала думата "breathe" през ръката си, а Кейт Мос има татуирани няколко бели сърца. Трябва да се отбележи, че татуировката на великолепната Бар е извънредно дискретна, което вероятно е продиктувано и от характера на ангажиментите й. Знайно е, че моделите биват директно "съветвани" да останат чисти като платно за рисуване и да избягват татуировки, привличащи окото на всеки наоколо.



Един от моделите, които не се вслуша в този професионален съвет е Кара Делевин, която направи доста готин лъв на пръста си миналата година.

Запитана по време на есенните Седмици на модата дали ще прибегне до нова татуировка след този първи опит, Кара отговори: "За Бога, да! Но, шшшт, не казвайте на никого. Не мога да се спра".

Така или иначе, татуировки през миналия сезон красяха ревютата на Burberry, Roberto Cavalli, Chanel и Emilio Pucci, когато красавици като Джордан Дън и Кара Делевин показаха безстрашно украсените си тела.


Кара Делевин за Burberry Prorsum, пролет-лято 2014


Джордан Дън за Burberry Prorsum, пролет-лято 2014


Джулия Нобис за Roberto Cavalli, пролет-лято 2014


Джулия Нобис за Emilio Pucci, пролет-лято 2014


Катрин Макнийл за Chanel, пролет-лято 2014
 

More All fashion