Следва

Бой Джордж ще гостува в София на 1 февруари

Две е повече от едно: Лео Бианки показа близнаците си за първи път

Две е повече от едно: Лео Бианки показа близнаците си за първи път

People of art преди 10 години

Брадърът Лео Бианки и любимата му Лучия показаха близнаците си Матия и Николо, които се родиха на 30 октомври миналата година. Кулинарят и певец признава пред сп. "LOVE style", че с лекота храни бебетата и им сменя памперсите, но го е страх да ги къпе.

През май или юни с Лучия ще ги заведат в родната Италия, за да ги кръстят в католическа църква. Смятат обаче да ги отглеждат у нас, както и да ги учат на български език.


"Dve, po dobre ot edno!", написа Лео Бианки в своя фейсбук профил преди дни, докато гледаше мача Ювентус - Рома в компанията на близнаците Матия и Николо

"Искаме да научат български, защото ние сме италианци, а те са си българи", смята Лео. Той разкрива, че с Лучия имат намерение да се оженят, когато Матия и Николо пораснат, за да могат да са им шафери на сватбата и да държат воала и шлейфа на роклята на майка си.



"Като станат на три-четири години, ще го направим. Искаме да се оженим в Италия, защото там са всичките ни роднини. А тук може да направим парти за приятели. При нас явно всичко е по две - две бебета накуп, две сватби", казва още Лео.
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра