Следва

Добра година: Най-великолепните шоута на 2013-та

Ева Лонгория е жена на годината според списание 'Maxim'

Заради сексапилния й външен вид хората често се съмнявали в останалите й умения, но тя не се притеснявала да им доказва, че е наистина перфектна домакиня...

All fashion преди 10 години

Актрисата Ева Лонгория бе удостоена от американското издание на мъжкото списание Maxim с приза жена на годината.

Тя сподели в интервю за списанието, че се чувства страхотно от това признание.

"С Максим имаме много сила връзка през всички тези години. Когато някой види корицата на това списание няма как да не възкликне: „Que Rico!“ (бел.ред."Колко хубаво"), което означава, че е наистина много добра“, коментира Ева, а на нас чак ни стана интересно каква точно ще е тя на нея.

 

Освен това колко хубава е корицата с нея, актрисата споделя, че и в кухнята си я бива. Заради сексапилния й външен вид хората често се съмнявали в останалите й умения, но тя не се притеснявала да им доказва, че е наистина перфектна домакиня.

Ева, която преди притежаваше верига ресторанти, издаде готварска книга и се занимава с няколко благотворителни кампании, наскоро дори завърши и висшето си образование. Актрисата споделя, че винаги е имала много и различни интереси. "В гимназията също бях хамелеон. Едновременно посещавах отбора по математика и този на мажоретките", спомня си звездата.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.