Следва

H.M.S.U. става на 15!

#FITstagram: Звездите и техните тренировки заляха следпразнично Instagram

Нещо се случи в Instagram през последната седмица и ние нямаше как да не го забележем...

People of art преди 10 години

Нещо се случи в Instagram през последната седмица и ние нямаше как да не го забележем. Социалната медия, която насърчава хората да показват живота си, вече спокойно може да бъде прекръстена на FITstagram, имайки предвид всички изсипали се снимки на звезди, които тренират телата си следпразнично.

Не малка част от известните ни любимци не пропуснаха да заснемат опитите си да влязат във форма след Коледното и Новогодишно преяждане и отново дадоха пример затова как с много воля и малко усилия не позволяват да се сбогуват със стегнатата си фигура.

Първа в списъка ни, разбира се, е знойната Ким Кардашиян, която публикува нова порция провокативни "селфита" , под надслов: "Влизаме във форма за новата година.", този път в компанията на своя изкусителна приятелка.

Фокусът - стегнати коремчета, бразилско дупе и спортни сутиени, не би могъл особено да ни изненада, но трябва да признаем, че момичетата определено са открили ключа към постигането на истински привлекателни задни части и бедра.

Вижте и останалите знаменитости, които не оставиха нещата просто така...
 

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра