Следва

Приключи регистрацията за кастинг за КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване

Блу Айви Картър на 2, или какво е да си най-якото дете на света

За краткото си време на тази Земя, малката Блу Айви вече има солиден опит зад гърба си...

People of art преди 10 години

Блу Айви Картър става точно на 2 години днес, а вече е изживяла далеч повече неща от всеки средностатистически човек.

За краткото си време на тази Земя, малката Блу вече има солиден опит зад гърба си. Още като новородена тя взе участие в документален филм на HBO, след това като на шега обиколи света със суперзвездните си родителите и да не пропускаме, успя да счупи рекордите на класацията Billboard, като се превърна в най-младия човек, който някога е влизал в нея, след като баща й включи първите й звуци след раждането в песента си "Glory".

От самосебе си разбирате, че това хлапе е наистина страхотно, но едва ли някой би очаквал нещо различно от потомството на Бионсе и Джей Зи. В чест на големия за малката ден, ние решихме да съберем някои от най-сладките, готини и важни моменти за нея. Виж какво усмихна деня ни! 

Блу Айви беше представена на света в документален филм на HBO



Сигурни сме, че някои хора са гледали HBO само, за да видят документалния филм за Бионсе, в който тя представя за първи път малката си дъщеря. 

Поп дивата показа снимка на Блу Айви малко след раждането й, но на нея така и не се виждаше добре лицето на наследницата на най-влиятелната двойка в света. Папараците отчаяно се опитваха да направят добър кадър на малката, но уви! Тя или не се виждаше, или беше скрита наполовина в един от профилите си.

Мистериозната завеса около влиятелната наследница се повдигна именно в документалния филм "Life Is But A Dream", където Блу Айви се появи за първи път в цялата си прелест.

Блу Айви пише музикална история

Благодарение на баща си Джей Зи и песента, която той написа за нея "Glory", Блу се превърна в най-младия изпълнител включен в класацията на Билборд за Хип-хоп/R&B. Джей добавя записаните първи звуци на новороденото бебче в трака си и включва отрочето си под името B.I.C., което всъщност е абревиатура на Блу Айви Картър като част от изпълнителите.

Нещата на Блу Айви са си само нейни

Блу не само придружаваше майка си през цялото й турне, но заемаше много специално място в световното "Mrs Carter" шоу на гласовитата певица – на специално направен за нея директорски стол с нейните инициали – BIC (Blue Ivy Carter). Освен на него, инициалите на малката принцеса могат да бъдат видяни почти на всичко, което е нейно притежание, което си е внушително за малък човек като нея.



И нека не забравяме за безумно готиното кожено яке на Блу с нейното име и шипове по гърба. Най-интересното около него е, че то е лично изработено от фен на майка й, който го хвърлил по нея по време на концерт в Австралия.



Блу Айви е звезда на плажа (и във ваната)

Блу Айви изобщо не може да се оплаче от недостиг на ваканции в живота си. Маями, Франция, Бахамските острови , Амалфи... са само част от дестинациите, на които тя се забавлява, усмихва се, гледа към океана и тихо шепне "Това е животът."





Блу Айви е вдъхновение

Само на две, а истинско вдъхновение за хората около нея! Тя е не само муза за песните "Glory" на Джей Зи и "Blue" на Бионсе, но и инспирира някои от хип-хоп текстовете, които баща й е изпял след появата й.



Блу Айви е малко фотогенично същество



Блу взима участие в клипа на песента 'Blue", която майка й посвещава на нея. Чудесни, вълнуващи, затрогващи кадри, за които няма какво повече да кажем... Гледай видеото!

Блу Айви разбива сърца

През февруари 2013 г., Алиша Кийс разкри, че малкият й син Египет си пада по Блу Айви и дори се е опитал да я целуне. Оказва се, че не само малката принцеса не е била очарована, но и баща й също. Джей дори призовал съпруга на Алиша да наглежда сина си!

Блу Айви Картър е име с патент


Три седмици след раждането на тяхната дъщеря Блу Айви Картър, Джей Зи и Бионсе подадоха заявление в щатското патентно ведомство с цел да защитят името на детето си. С получения патент никой по никакъв начин не може да използва името "Блу Айви Картър", за да рекламира каквито и да било неща.


 





 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра