Следва

Стил урок на седмицата: Плети, разплитай, стилове преплитай

Fashion Leitmotif - Скини джинсите Saint Laurent върху бедрата на Миранда Кер и Ким Кардашян. Коя е по-добрата версия?

На разположение са точно две, много различни и все пак в близък стил възможности за носене на тази култова...

All fashion преди 10 години

Един е чифтът - две са момичетата. Жестокият прокъсан скини джинс, украсен с верижки, който засичаме два пъти върху две знаменити жени, е Saint Laurent, а звездите, които го обличат, са Миранда Кер и Ким Кардашян.

На разположение са точно две, много различни и все пак в близък стил възможности за носене на тази култова дреха. И въпреки че с деним никога не може да се сбърка, има някои стилистични хитрости, които правят визиите на Кер и на Кардашян толкова сполучливи.



В случая на австралийския супермодел, който виждаме сред публиката на баскетболен мач в Ню Йорк, е избрана кънтри рок стилистиката и съвсем адекватно Кер съчетава джинсите си Saint Laurent с черно кожено яке с ресни и черен каубойски ботуш. Красив ярък акцент към това изпълнение са червените устни, не твърде ярки, чудесно подчертани.



С бял тишърт, какъвто слага и Миранда, същия Saint Laurent, чиято цена достига 1600 евро, при все това всички налични количества вече са изчерпани, носи и годеницата на Канйе Уест Ким Кардашян. Особената й фигура не позволява волностите на един топ модел, затова компенсира твърде заобления си ханш с красив черен модел обувки на висок ток и обемно, мъжки инспирирано дълго до глезените палто с едри офицерски копчета.

Много секси и при двете е контрастът между мъжката елегантност и женствените детайли.
И Миранда и Ким са се справили отлично, но все пак коя ви допада повече, гласувайте в анкетата долу:
 

Анкета

Коя е предпочитаната от вас визия?

More All fashion