Следва

Б като Библия, Б като Блог

Дневниците на редакцията - Лили Колинс за Lancome, Ема Робъртс се сгоди и на какво още да хвърлим по едно око тази седмица

Беше въпрос на време крехката дъщеря на прочутия си баща Фил Колинс, Лили, чудесна актриса и очарователна...

All fashion преди 10 години

Още снимки от сватбата на Кейт Босуърт и Майкъл Полиш се появиха в интернет пространството

Миналата година актрисата и режисьорът се ожениха на красиво тържество в стила на Дивия Запад в щата Монтана, в планинско ранчо в Рок Крик. 





На сватбата присъстваха най-близките хора на младоженците и бяха спазени всички кънтри традиции - венчавка насред пустошта, кон и каруца вместо лимузина и дървен олтар бяха само част от атракциите на събитието. Последните снимки разкриват и менюто на тържеството - бизонски бургер, киноа, боб на барбекю, печено прасенце, зелена салата, а за десерт - вкусотии като пресни сезонни плодове, прасковен крамбъл, ягодов кейк.

За атмосферата допринася и автентичната уестърн декорация с подкова в чиниите на гостите.

Лу Доалон е лицето на пролетната кампания на Chloé





Френска жена с артистично днк е част от пролетната кампания на Chloe. Една от трите дъщери на Джейн Бъркин, дете от връзката на актрисата с френския актьор Жак Доалон, си партнира в рекламата с Джулия Стайнър, и двете - стилизирани със секси седемдесетарски бретон. Бохемската и ухаеща на лято кампания е заснета от твърде популярните напоследък холандци Inez & Vinoodh.

Красиво, лежерно и луксозно усещане!

Лена Дънам сподели диетата си за Golden Globe в Instagram



И да не си помислите, че актрисата от сериала „Момичета”, известна с небрежното си отношение към диетите, пие зелен чай и прави упражнения за стягане по изгрев слънце. Режимът, на който се наслаждава звездата, включва пържени картофки с пикантен сос в местна бирария.

Харесваме знаменитости, които си признават, че ядат, особено феновете на вкусните картофки!

Ема Робъртс и Евън Питърс се сгодиха



Племенницата на великолепната Джулия Робъртс, 22-годишната Ема Робъртс, която успешно следва стъпките на леля си, се сгоди за гаджето си Евън Питърс точно на Нова година и побърза да напише в Туитър:

„Честита Нова година на всички! Да направим 2014-та най-добрата година!“

Дъщерята на Ерик Робъртс, баткото на Джулия, ще се омъжи за 26-годишния актьор от сериала „Зловеща семейна история“ след като казала да на пръстен от розово злато и диамант.

Двамата актьори се срещат от пролетта на 2012-та, но само няколко месеца по-късно връзката им бе белязана от една неприятна случка. Бурната Ема бе арестувана за побой над Питърс. Инцидентът, както го определят двамата влюбени, се случил след разгорещен спор и очевидно вече е остава в миналото.

Жизел Бюндхен в рекламната кампания на Pantene





Разкошни натурални руси коси развява в новата кампания на Pantene бразилката, номер едно сред най-богатите модели, Жизел Бюндхен. Това не е първата кампания на успешния топ модел за популярната марка, но за първи път ликът на Бюндхен ще обикаля целия свят, не само Латинска Америка, както през 2007-ма.

Напомняме, че от 2011-та пък официален посланик на марката Pantene е актрисата и модел Олга Куриленко.

Лили Колинс е балерината на Lancome







Беше въпрос на време крехката дъщеря на прочутия си баща Фил Колинс, Лили, чудесна актриса и очарователна млада жена, да получи първия си договор с бюти марка. Защото тези вежди и това лице нямаше как да останат незабелязани от индустрията.

Френският козметичен бранд Lancôme обяви, че именно Лили Колинс ще бъде лицето на колекцията им French Ballerine, която този месец ще бъде пусната на пазара, а за Лили това е въпрос на семейна чест, защото именно баба й е била прочута професионална танцьорка през 40-те.

Първата кампания на актрисата е заснета от Марио Тестино, а Колинс прилича на истинска балерина, изящна и прелестна във великолепна рокля от шифон.
 
Антъни Вакарело ще се заеме с новата колекция Versace Versus



След колаборации с Christopher Kane и JW Anderson, Versace поверява дизайна на колекцията ready-to-wear в ръцете на белгийския дизайнер Антъни Вакарело. Колекциите от едноимения бранд на Вакарело, създаден през 2008 г, са известни със своите сексапилни силуети и любов към конструкциите.

„Дрехите на Антъни притежават всичко, което обичам: те са дръзки, динамични и чувствени. Той е изключително естествен и притежава увереността и таланта да насочва модата в посоката, която той пожелае. Нямам търпение да работя с него и да видя линията Versace Versus през неговите очи”
, споделя Донатела Версаче относно колекцията.
 
Арестуваха племенницата на Ралф Лорън за пиянство в самолет



Срещу Джени Лорън, племеница на дизайнера Ралф Лорън, са повдигнати обвинения, че е била в нетрезво състояние по време на полет Барселона-Ню Йорк, затова и самолетът принудително е спрял в Шанън, Ирландия, където дизайнерът на бижута е прекарала нощта в килия в Шанън Гардън Стейшън.

Лорън се изправи срещу съда в Killaloe District, където бе обвинена в застрашаване на безопастността на самата нея, членовете на екипажа на самолета и останалите пътници на борда на самолета. Поведението й е било определено като „обидно, нападателно и заплашително”. Когато е била арестувана, дизайнерът е проявила и неуважително отношение с думите: „Бихте ли го казали на английски, моля?”

Дизайнерът е получила документ за глоба от 2, 500 евро, но ще се върне в съда утре, когато ще има възможност да отговори на повдигнатите срещу нея обвинения. Главният съдия на процеса, Патрик Дънкан, споделя, че към сумата могат да бъдат прибавени и обещетенията за извънредно кацане на самолета и дискомфорта на пътниците и бордния екипаж.
 

More from View Sofia

More All fashion