Следва

Първи стъпки в баскетбола. Риана заведе Кара Делевин на първия й мач

Райън Лесли с концерт "От София с любов" навръх Свети Валентин

Събитието с начален час 20 ч., което ще бъде посветено на празника на Свети Валентин, ще се проведе под надслов "От София с любов" и ще включва музиканти от Младежкия симфоничен оркестър...

Music преди 10 години

Американският R 'n' B и рап изпълнител Райън Лесли ще направи поредния си концерт в България на 14 февруари, но този път със симфоничен оркестър и на сцената на Софийската опера и балет, съобщиха организаторите от Symphonics.

Събитието с начален час 20.00 часа, което ще бъде посветено на празника на Свети Валентин, ще се проведе под надслов "От София с любов" и ще включва музиканти от Младежкия симфоничен оркестър.

Райън Лесли гостува за първи път в България по време на клубно участие в Слънчев бряг през юли, а през ноември представи новия си албум Black Mozart в София.

Билетите за концерта са на цени от 45 до 180 лв. и вече са достъпни в мрежата на "Тикетстрийм" и "Ивентим".

Роденият през 1978 г. Райън Лесли има четири албума, като още с дебютния си едноименен проект от 2009 г. той влиза в топ 10 на американската хип-хоп класация и застава на върха на чарта за дигитални продажби. Като композитор и продуцент той е работил с Бритни Спиърс, някогашната тийн звезда JoJo и LL Cool J.

More from View Sofia

More Music