Следва

Сладко & Секси: Кандис Суинепол в първата фотосесия на Victoria's Secret за годината

Новите колекции: Chloé, Pre-Fall 2014

Дизайнерът, оглавил френската модна къща през 2011 година, Клеър Уайт Келър, продължава да твори в онази лека...

All fashion преди 10 години

Дизайнерът, оглавил френската модна къща през 2011 година, Клеър Уайт Келър, продължава да твори в онази лека елегантна младежка стилистика на бранда, въведена от Фиби Файло и поддържана успешно от Хана Макгибън няколко години.

Нежност, мекота и женственост извират от всеки елемент, сътворен от мисълта и ръцете на Келър. Има ги и тук.

Цялата идея за колекция pre-fall 2014 е подчинена на едно палто. Традиционното разкроено палто, подобно на голямо топло одеяло, създадено от марката през 66-та, е всъщност лайтмотивът на цялата междусезонна линия. Но дизайнерът е успяла да избегне натрапването му като точно това палто интерпретира по различни, но все много нейни начини - стига до къси или съвсем минималистични варианти, маха ръкави, използва нови текстури и изящни цветове. И за цялото усещане на тази фантастична колекция Келър добавя и от любимите си съставки - разкроени копринени рокли и поли, които чертаят прекрасни овални силуети, ефирни блузи с волани, безкомпромисни панталони и сака, много бяло, пастели и графични принтове.

А резултатът - вижте го сами в галерията горе>>


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.