Следва

Нов сезон на bTV Документите стартира през февруари по bTV

Ема Робъртс се сгоди за Евън Питърс

Въпреки, че двамата не са потвърдили новината, Ема вече беше забелязана да носи годежния си пръстен...

People of art преди 10 години

Актрисата Ема Робъртс и приятелят й Евън Питърс са се сгодили, твърдят източници на Us Weekly. 

Питърс задал важния въпрос в Ню Йорк, като подкрепил предложението си с прекрасен пръстен от розово злато и диамант в края на миналата година. Малко след вълнуващия момент двойката посрещнала новата година в Лондон, където подобаващо опразнувала и годежа си.


Въпреки, че двамата не са потвърдили новината, Ема вече беше забелязана да носи годежния си пръстен

Изминалата година се оказа бурна за бъдещите младоженци. До медиите дори достигна новината, че по-рано тази година след спор между двамата Ема е нападнала актьора и му е нанесла кървави наранявания. Двамата се карали разгорещено, като дори се стигнало до бой и полицията била принудена да нахлуе в хотелската им стая и да арестува актрисата, която била разкървавила носа на Евън. След няколко часа Ема била освободена, след като Питърс отказал да повдигне обвинения.



Въпреки скандалните сцени между двамата, Питърс не само че и е простил случилото се, но малко по-късно дори и предложи брак. На това му се вика болезнена, но истинска любов!

 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра