Следва

Новата "играчка" на Мадона - отново на 26 и отново танцьор!

Яна Акимова е бременна! Ражда на финала на "Dancing Stars 2"

Яна Акимова е бременна! Ражда на финала на "Dancing Stars 2"...

People of art преди 10 години

Танцьорката Яна Акимова, която преди месеци стана съпруга на Петко Димитров, е бременна. Това издаде нейна новогодишна снимка, на която тя е с широка в талията рокля и заоблено коремче.



Новината беше потвърдена малко по-късно, след като в медиите беше разпространено PR съобщение от екипа на "Dancing Stars", което гласеше, че танцувалното шоу започва отново тази пролет по Нова тв, но този път танцьорката Яна няма да може да участва в състезателните двойки, тъй като е в очакване на първата си рожба. Тя обаче е поканена за главен консултант на проекта.



Яна и Петко се венчаха на пищна церемония в Панчарево през октомври. На сватбата те бяха цъбрали много от своите приятели, сред които Николета Лозанова, Валери Божинов, Илияна Раева, Наско Сираков, Деян Славков-Део и неговата приятелка - красивата мулатка Мариана Станчева.
 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра