Следва

People's Choice Awards: Горещи визии в зимна нощ!

People's Choice Awards: Триумфът на Сандра Бълок, завръщането на Джъстин и дебютът на Бритни

Не лоша година се очертава за Сандра Бълок!

All fashion преди 10 години

Не лоша година се очертава за Сандра Бълок! Снощи актрисата триумфира на 40-тите годишни награди People's Choice Awards и прибра цели три от статуетките за ролите си в "Гравитация" и "Нежна полиция" в категориите за най-добра филмова актриса, най-добра драматична актриса и най-добра комедийна актриса. Тя раздели още една награда с Джорд Клуни, след като двамата бяха избрани за любимо филмово дуо.

Наградата за най-добър комедиен филм също беше присъдена на "Нежна полиция". За най-добър актьор пък бе отличен Джони Деп, а Леонардо Ди Каприо грабна приза за Най-добър драматичен актьор.

В категорията за най-добър албум беше отличен Джъстин Тимбърлейк за двойния му албум "The 20/20 Experience", с който той се завърна отново на музикалната сцена след пет години актьорска кариера. Той стана номер едно и в категорията за най-добър изпълнител.

Бритни Спиърс също завърши успешно 2013, след като феновете й присъдиха приза за Най-добър поп изпълнител. Това е нейна първа статуетка от People's Choice Awards. В надпреварата за най-добра изпълнителка се наложи Деми Ловато, а Тейлър Суифт по традиция прибра статуетката в категорията кънтри. За любима банда пък бе избрана момчешката One Direction.

Адам Сандлър получи наградата за най-добър комедиен актьор този път за "Дърти хлапета 2". Елън де Дженерис беше отличена за 14-и път за дневното си едноименно телевизионно шоу.


Хайди Клум и Елън де Дженерис 

 

 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.