Следва

Записки по райетата

Всички носят Прада: Анна Уинтур срещу Марк Джейкъбс

Да, всички носят приказните палта с косъм от пролетната колекция на италианската марка, а някои дори...

All fashion преди 10 години

Да, всички носят приказните палта с косъм от пролетната колекция на италианската марка, а някои дори превърнаха стилистичния двубой с произведения на изключителната Миуча в моден рецидив.

Говорим при това не за кой да е, а за невероятно навременната в модните си избори всеки път модна законодателка Анна Уинтур и величествения със собствените си модни избори нюйоркски дизайнер Марк Джейкъбс.



И двамата знаменити фешън хора тези дни дефилират с палта от пролетно-лятната колекция за 2014-а на модна къща Prada.

Всичко, което Марк Джейкъбс може да направи, Анна Уинтур го прави по-добре, е изводът от тези първи кадри.

Нейната снимка е от премиерата преди две вечери на "Girls", сезон три.



Неговата - от Сен Бартелми, от миналата седмица. И двете манта са от цитираната колекция на бранда, нейното обаче е с вече силно разпознаваемите момичешки лица, неговото - с по-малко прочутата на този етап, но извънредно симпатична дъга в силни цветове.

За двамата обичайни заподозрени това не е първият път, в който мерят мишци, наметнати с Прада. Хванати от фотоапарата на редакторката в Teen Vogue Ейми Остли на нюйоркската премиера на Великият Гетсби миналата година, Марк и Анна отново демонстрират идентична Прада, като този път е монохромното предложение на Миуча от колекцията Пролет/Лято 2013.



При дамата дрехата е комбинирана с бос крак и светли обувки на ток, при господина - с кореспондиращи чорапи и бели маратонки.

Да си признаем , и двамата са много готини. Тенденцията ние, момичетата, да носим техните палта и дрехи изобщо, а те, момчетата, да намятат дамски неща, се настанява трайно в модното ни съвремие, така че ние приветстваме и господин Джейкъбс в този вид.

А вие, като се вгледате в кадрите, на кого сте склонни да отдадете симпатиите си в по-голяма степен?

В анкетата>>>
 

Анкета

На кого сте склонни да отдадете симпатиите си в по-голяма степен?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.