Следва

„Истински детектив“, истинско кино

Новата "играчка" на Мадона - отново на 26 и отново танцьор!

За любовта граници няма...

People of art преди 10 години

За материалното момиче няма спирачки!

В края на миналата година се разбра, че Мадона се е разделила с 26-годишното пале Брахим Зайбат. Двамата бяха заедно три години, което очевидно не е от значение за звездата, защото много бързо тя го преживя и замени с друг.

По всичко личи, че 55-годишната певица отново се е хванала с доста по-млад от нея мъж. Става въпрос за 26-годишния холандски танцьор Тимор Стефънс. Мадж се появила с новата си придобивка по време на новогодишното парти на дизайнера Валентино в Швейцария, а виделите ги коментират, че тя буквално се хвалела с него. Певицата и танцьорът се забавлявали, пиели, танцували и си разменяле нежности цяла вечер пред погледите на всички без да се притесняват от това.


Новата "играчка" на Мадона определено ни напомня визуално за бившото й гадже

Кралицата на попа разказвала, че една от причините да бъде с Тимор е това, че той се държал напълно естествено и много добре с децата й. А всяка майка харесва мъжете, които се разбират с децата й, нали? Изглежда, че двамата с Роко бързо са намерили общ език и са станали добри приятели, защото в Instagram профила на сина на Гай Ричи присъстват редица снимки, на които е й пастрокът му.


Тимор вече се е сближил и със сина на Мадона. Роко публикува снимки от ски ваканцията им тези дни в Швейцария

Не само Мадона си пада по по-млади мъже от нея. Наскоро Деми Мур също беше "хваната в крачка" с мистериозен млад мъж и имайки предвид възрастта и на двете дами за пореден път се убеждаваме, че за любовта граници няма! И какво по-хубаво от това...

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра