Следва

Другата Майли в рекламната кампания на Marc Jacobs

Уличният стил на знаменитостите: Миранда Кер и Флин Блум

Миранда носи зелена вълнена пола, която прекрасно подчертава извивките й, разкроявайки се от коленете надолу...

All fashion преди 10 години

Прекрасна двойка са майка и син, Миранда и Флин, които папараците срещат в Ню Йорк в последния ден на 2013-та. Видимо е, че австралийският модел не може да прави нищо друго около сина си, освен да сияе, но освен вдъхновяваща семейна гледка, двамата са чудесни и в стилово отношение.

Миранда носи зелена вълнена пола, която прекрасно подчертава извивките й, разкроявайки се от коленете надолу, за да образува великолепен силует. Със същото кожено яке с ресни, с което моделът бе съчетала по-рано денимът Saint Laurent, и с ботушите в кънтри стил поредният сполучлив ансамбъл на бившата съпруга на Орландо Блум ни спечели с леснотата на изпълнението си и семплата елегантност.

Финалният щрих на този аутфит го създава големият шал, увит около шията й, и любимата на Миранда чанта Givenchy. Гримът й е нежен, с леки червени оттенъци, които освежават тъмния избор на дрехи.

Малкият Флин пък е топло "опакован" във ватирано яке и джинси, обут в симпатични бебешки Uggs.

Миранда и двегодишният й син ще виждаме все по-често заедно, заради ангажиментите на Орландо Блум с новата хитова пиеса, в която актьорът играе главна роля. Наскоро бившето ангелче на Victoria’s Secret сподели пред Harper's Bazaar:

„Няма да се прибирам лятото в Австралия, защото Орландо работи по 6 дни в седмицата по постановката „Ромео и Жулиета” на Бродуей. И не е честно да взема Флин с него. Даваме всичко от себе си, за да се подкрепяме взаимно.”










 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.