Следва

Онлайн зареждане - 10 малки чанти

Другата Майли в рекламната кампания на Marc Jacobs

Американският дизайнер Марк Джейкъбс демонстрира чисто новата си пролетно-лятната кампания за 2014 г., чието лице е скандалната певица Майли Сайръс...

All fashion преди 10 години

Американският дизайнер Марк Джейкъбс демонстрира чисто новата си пролетно-лятната кампания за 2014 г., чието лице е скандалната певица Майли Сайръс.

 Кадрите, заснети от Дейвид Симс и Кейти Гранд, показват една по-меланхолична Майли, потънала в размисли насред пясъците по време на буря. На мястото на прекалената голота, изплезения език, или туъркването, откриваме едно нехарактерно и мистериозно тийн излъчване.

Крайбрежните снимки от фотосесията разкриват един „прекрасен кошмар” на руини и модели, облечени във Викториански силуети, а татуировките и небрежно разрошената прическа на Майли се вписват идеално в мрачната атмосфера.

 Пред WWD Марк Джейкъбс обяснява концепцията си за кампанията:

„Искахме на този бряг да заснемем меланхолични и мрачни момичета, и решихме, че би било готино именно Майли да бъде в сцените и да изглежда някак дистанцирана и замислена, а самата атмосфера да е доста тъмна. Много я харесваме като цяло, енергията, която струи от нея, таланта й, интелигентността й. Няма нищо в нея, което да не ми харесва. Тя е изключително свежа и естествена”.


Рекламната кампания с участието на мис Сайръс определено е очакван развой на събитията, предвид факта колко често певицата може да бъде засечена в негов ансамбъл. Майли носеше Marc Jacobs на Мет Бала, също така тя позира гола в негова кампания против рака на кожата и официално обяви дизайнера за „главния виновник” за промяната в стила й. Дори косата й в последния месец бе досущ като прическата тип „боб”, която видяхме на дефилето пролет/лято 2014г.

 Ето какво споделя и Майли за своя дизайнер-кумир в интервю пред Hunger Magazine: „Работя много често с Марк Джейкъбс. Той ме въведе в света на модата, когато бях на около 16, и започнах да го наблюдавам и да се уча от него. Работата с него действа много вдъхновяващо и винаги ми е приятно да съм сред такива хора”.

More from View Sofia

More All fashion