Следва

Онлайн зареждане - 10 малки чанти

Другата Майли в рекламната кампания на Marc Jacobs

Американският дизайнер Марк Джейкъбс демонстрира чисто новата си пролетно-лятната кампания за 2014 г., чието лице е скандалната певица Майли Сайръс...

All fashion преди 10 години

Американският дизайнер Марк Джейкъбс демонстрира чисто новата си пролетно-лятната кампания за 2014 г., чието лице е скандалната певица Майли Сайръс.

 Кадрите, заснети от Дейвид Симс и Кейти Гранд, показват една по-меланхолична Майли, потънала в размисли насред пясъците по време на буря. На мястото на прекалената голота, изплезения език, или туъркването, откриваме едно нехарактерно и мистериозно тийн излъчване.

Крайбрежните снимки от фотосесията разкриват един „прекрасен кошмар” на руини и модели, облечени във Викториански силуети, а татуировките и небрежно разрошената прическа на Майли се вписват идеално в мрачната атмосфера.

 Пред WWD Марк Джейкъбс обяснява концепцията си за кампанията:

„Искахме на този бряг да заснемем меланхолични и мрачни момичета, и решихме, че би било готино именно Майли да бъде в сцените и да изглежда някак дистанцирана и замислена, а самата атмосфера да е доста тъмна. Много я харесваме като цяло, енергията, която струи от нея, таланта й, интелигентността й. Няма нищо в нея, което да не ми харесва. Тя е изключително свежа и естествена”.


Рекламната кампания с участието на мис Сайръс определено е очакван развой на събитията, предвид факта колко често певицата може да бъде засечена в негов ансамбъл. Майли носеше Marc Jacobs на Мет Бала, също така тя позира гола в негова кампания против рака на кожата и официално обяви дизайнера за „главния виновник” за промяната в стила й. Дори косата й в последния месец бе досущ като прическата тип „боб”, която видяхме на дефилето пролет/лято 2014г.

 Ето какво споделя и Майли за своя дизайнер-кумир в интервю пред Hunger Magazine: „Работя много често с Марк Джейкъбс. Той ме въведе в света на модата, когато бях на около 16, и започнах да го наблюдавам и да се уча от него. Работата с него действа много вдъхновяващо и винаги ми е приятно да съм сред такива хора”.

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.