Следва

Новите колекции: Balenciaga, Pre-Fall 2014

Дария Вербови си взема почивка от моделството

Още през далечната 2009 г. Дария Вербови сподели пред Telegraph, че реалността на модната индустрия и еднодневната природа на красотата и славата са я накарали да се дистанцира до известна степен от света, в който работи...

All fashion преди 10 години

Още през далечната 2009 г. Дария Вербови сподели пред Telegraph, че реалността на модната индустрия и еднодневната природа на красотата и славата са я накарали да се дистанцира до известна степен от света, в който работи.

Преди около две години бездната става още по-дълбока за модела от украинско-канадски произход: „Реших да поемам минимално количество ангажименти, тъй като в един моменти не издържах физически и психически на стреса и натоварването”, споделя Вербови пред Harper’s Bazaar.

Ето какво още добавя относно оттеглянето си от моделството лицето на Lancôme: „Сякаш имаш всичко, за което си мечтал, няма нещо, което не можеш да си купиш, и си мислиш какво още има, което пропускаш? Именно тогава е моментът да се оттеглиш”.


30-ят рожден ден на модела наближавал, когато тя (Дария е в бизнеса от 14-годишна) взела решението си да си вземе почивка. „Чувствах се толкова облекчена. Можех да кажа, да направя и да реша каквото си поискам, защото бях вече на 30”.

Отскоро манекенката работи на много по-лек и гъвкав график и се наслаждава на повече свободно време, посветено на йогата и приятеля ѝ в зелена Ирландия.

Дивата красавица е лице на корицата на февруарския брой на списание Harper’s Bazaar и е обявена за най-горещия супермодел на годината.

More from View Sofia

More All fashion