Следва

Голото приключение на Александър Скарсгард до Южния полюс

FIRST LOOK: Риана и Шакира на обложката на новия си сингъл

В началото на седмицата Риана потвърди, че ще вземе участие в първия сингъл от новия албум на Шакира и феновете и на двете диви започнаха да чакат с притаен дъх излизането на "Cant Remember To Forget You"...

People of art преди 10 години

В началото на седмицата Риана официално потвърди, че ще вземе участие в първия сингъл от новия албум на Шакира и феновете и на двете диви започнаха да чакат с притаен дъх излизането на "Cant Remember To Forget You".

Песента, която ще бъде част от предстоящия албум на колумбийката, първият й англоезичен албум от 2009 година насам, се очаква да излезе до дни, а вчера интересът на всички беше погъделичкан допълнително с пускането на обложката на новото парче.

Шакира изглежда наистина секси в изрязан черен топ и златни аксесоари, докато Риана лежи съблазнително в скута й облечена в черно боди без презрамки допълнено с много интересни бижута.

Наскоро Шакира, която е израснала в Баранкиля, Колумбия, разказа, че след като двете с Риана се опознали се оказало, че имат много общо помежду си. За американското списание Glamour тя разкрива още: "Работата с нея е утопия. Тя наистина е най-секси жената на планетата. Най-хубавото е, че в края на деня и двете просто сме момичетата от Карибите и това е наистина вдъхновяващо и истинско."

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра