Следва

Мишел Докъри, звездата от Имението Даунтън, в прекрасна рокля в неочакван цвят

Голото приключение на Александър Скарсгард до Южния полюс

Публичната голота не е нищо ново за Александър Скарсгард, който вече показа тялото си в последния сезон на...

People of art преди 10 години

Публичната голота не е нищо ново за Александър Скарсгард, който вече показа тялото си в последния сезон на "Истинска кръв", където участва. Този път обаче за стилистичното решение на актьора не е виновен никакъв сценарии, а просто желанието му да покаже прелестите си дори накрай света.


HBO

37-годишният Алекс лъсна със снимка в профила си в Instagram, на която е седнал на тоалетна чиния насред заснежена пустош, а именно на Южния полюс. Той е със свалени до глезените панталони, слънчеви очила и ботуши, и чете внимателно книга.

Снимката е пусната от Инги Солхайм, един от водачите на благотворителната експедиция през Антарктика, в която участваха известни личности, сред които и принц Хари.

"Южният полюс - 30C. Какво четеш Алекс? Сценарият на сезон 7 на "Истинска кръв"?, е написал Солхайм под фотоса.



За Скарсгард обаче, голота никога не е била голяма работа. В интервю преди време той признава, че в семейството му всички се разхождали голи. "Баща ми и неговите роднини са стари хипита. Бях на 14, когато за първи път видях баща ми да носи панталон. Той ходи гол през цялото време."

Явно шведският актьор е наследил не само таланта и призванието си от своя прочут родител Стелан Скарсгард, а и любовта към нудизма, в което няма нищо лошо, разбира се... А ти как мислиш?

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра