Следва

Теория на кореспонденцията: Tайлър Суифт и брат й Остин на пазар в Ню Йорк в напълно кореспондиращи черни аутфити

Мишел Докъри, звездата от Имението Даунтън, в прекрасна рокля в неочакван цвят

Тя е звездата от сериала, който ни отнася в началото на миналия век в аристократична Англия и ни...

People of art преди 10 години

Тя е звездата от сериала, който ни отнася в началото на миналия век в аристократична Англия и ни залепва всеки ден пред екраните. Великолепната й игра е като балсам след тежък ден, а емоциите и чувствата й се предават с лекота през мониторите, за да ни завладеят така, както се полага, когато са излъчени от голям актьор.

Тук виждаме Мишел Докъри в различна от обичайните за сериала рокли от периода 1910-1920 година. Напротив, красивата тъмноока Докъри е в прелестна супер модерна рокля в два цвята - горчица и черно, която й стои наистина добре. Поводът за тази поява е късно следобедно парти в Западен Холивуд вчера.

32-годишната актриса е допълнила превъзходно подбраната за фигурата и тена си двуцветна рокля с миди дължина с черни обувки на висок ток. Перфектно измислена и съобразена комбинация за парти в Chateau Marmont.

Имиджът й допълват чудесно направената коса, златните бижута и елегантен грим.

Звездата, която играе Лейди Мери Кроули в сериала, е в града за да подкрепи "Имението Даунтън" за наградите Златен Глобус.

Драмата на Джулиън Фелоус има номинация за Най-добра ТВ-драма, но се намира в тежка конкуренция с други добри заглавия - "B обувките на Сатаната", "Добрата съпруга", "Къща от карти" и "Мasters of Sex".

Следващия месец Мишел отново ще захвърли за малко женствените си рокли от ранния 20-и век, и ще се появи заедно с Лийм Нийсън и Джулиан Мур в екшън-трилъра Non-Stop.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра