Следва

Двоен епизод за финала на втория сезон на „Имението Даунтън”

Теория на кореспонденцията: Tайлър Суифт и брат й Остин на пазар в Ню Йорк в напълно кореспондиращи черни аутфити

Тайлър Суифт и брат й Остин са очарователна двойка млади хора, тук надлежно запечатани от...

People of art преди 10 години

Тайлър Суифт и брат й Остин са очарователна двойка млади хора, тук надлежно запечатани от папараците по време на следпразничен шопинг в мразовит Ню Йорк в четвъртък.

24-годишната певица и 21-годишният й брат, понастоящем студент, облечени в извънредно кореспондиращи си дрехи, издържани в черен цвят, са на шопинг в района на Уест Вилидж.

Сладката Тайлър е супер стилна в черното си поло, плътно черно палто, черна пола и черен клин. Черното разчупват свежият тен на лицето, сребристо боядисаната коса и великолепният акцент - фуксия на устните. Звездата носи още черни кожени боти и черна чанта.



Брат й, за когото може да се каже,че й е одрал кожата, е студент в Университета на Нотрдам, и също е в черно отгоре до долу, с едничкото отклонение в областта на шала.

Tайлър освен това постна видео в Instagram вчера, на което показва как отваря своята награда от MTV Music Video Award, минути след пристигането й. Певицата спечели отличието преди 5 месеца, но явно физическото му притежание се е случило именно тези дни. В сладкия момент на разопаковането тя едва не чупи ценното отличие, но все пак нещата завършват добре.

Припомняме, че певицата спечели приза за Най-добро женско видео през Август.

Кънтри звездата и брат й имат много близки отношения, доказателство за което е и наскоро публикуваната обща коледна снимка на двамата, на която Тайлър и Остин носят идентични коледно инспирирани гащеризони.

Тайлър, която се срещаше с Джо Джонас, Тайлър Лаутнер, Джейк Гиленхал, Джон Майер и Хари Стайлс и то само в последно време с тях, преди и с други, в последните месеци сякаш избра да си почини от романтика.
В същия този свободен от обвързване период тя спечели People's Choice Award в сряда вечер в Лос Анджелис за Най-обичан кънтри артист.

Седемкратната носителка на Грами започва европейската част от турнето си - Red tour - през Февруари в Лондон.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра