Следва

Кампаниите: A$AP Rocky в пролетната реклама на DKNY

London Collections: Men есен-зима 2014/14 - Най-доброто от мъжката модна седмица в Лондон

В рамките на 3 дни, oт 6 до 8 януари, Лондон се превърна в домакин на над 50 фешън ревюта по време на...

All fashion преди 10 години

В рамките на 3 дни, oт 6 до 8 януари, Лондон се превърна в домакин на над 50 фешън ревюта по време на Седмицата на модата за мъже, която буквално протече „по мед и масло” по думите на нейния председател Дилън Джоунс.

Освен секси момчетата на подиума, главният епицентър бяха колекциите есен/зима 2014, които разкриха интригуващи и нестандартни тенденции за мъжкия гардероб през идния зимен сезон. Принтове от изобразителното изкуство, градски елементи и стрийт силуети: английските дизайнери демонстрираха безупречна бленда от арт и ърбън вдъхновения.

От парките в пастелни тонове и масивните мъжки сакове на Christopher Raeburn, торбестите долнища и размъкнати тишърти от Astrid Andersen, до флорално-графичните елегантни момчета на Burberry и високите поло яки на J.W. Anderson, дизайнерите в Лондон доказаха, че и мъжкият гардероб може да бъде микс от скандал, елегантност и нужната доза арогантен сексапил.

Изумителните творения от атлетични кройки, дръзки цветове и необичайни за мъжката мода материи ни карат да помечтаем какво ли би било да бъдем добре облечени мъже... макар и само за ден.

Най-забележителните модели от цялата Лондонска седмица селектирахме в галерията горе, а през това време в Милано протича също толкова гладко мъжкият сезон есен-зима 2014. 


 

More All fashion