Следва

MUSIC TODAY: Любимото парче на ETHNO момиче: Нина

Мисия "Секси тяло". Уникалната фитнес концепция на Orange Fitness

Здрав дух в здраво тяло, е концепция вярна, проверена и неизменна във времето. Модерен дух в модерно тяло...

All About Life преди 10 години

Здрав дух в здраво тяло, е концепция вярна, проверена и неизменна във времето. Модерен дух в модерно тяло обаче, е мотото, което възприехме за наложително за следване от началото на новата 2014 година.

Директната трактовка на този постулат гласи: Ако искаме да изглеждаме добре, ако искаме да сме, и най-важното, да се чувстваме красиви, ако искаме новите ни джинси да ни стоят като на Креми Оташлийска, а изваяните ни ръце да са достатъчно изящни за новата ни рокля, имаме един отговор и той е: нуждаем се от фитнес.

При това от специално място, в което оптимално цари клубна атмосфера, в което се чувстваме спокойни, релаксирани и заслужили специално внимание. Потърсихме мислено най-доброто за нас и решихме, че като на заети хора с клубни интереси, най-добре ще пасне клубно място с десетки възможнни опции в полза на тонуса ни.

От момента, в който отлагането на заниманията във фитнеса, дори с "разумни" на пръв поглед мотиви като: имам много работа; нека да е от следващия понеделник, може още малко да се поогледам за добро място и прочие, СПРЯ, стартира прегледа на възможностите в града. София, оказа се, е богата на фитнес точки, но... не на такива, каквито искахме.

А искахме... ето това:



- нещо като La Palestra, New York City, който не е просто фитнес клуб, а божествено архитектурно чудо, в което духът потъва, докато тялото работи, за да се извиси после до върха на света;

- нещо като Мadison Square Club, също в New York City, в който да се подобри здравето, тонусът и външният вид на звездните клиенти е житейската философия на всички заети;

- или пък нещо като другото бижу в родината на фитнеса, поставен на първо място от почитателите на тази приятна self-грижа, а именно Athletes' Performance във Финикс, Аризона, който е най-големият, най-добрият и най-скъпият фитнес център в света. И определено има защо.

Защото едно от най-големите предизвикателства за всяка дама в града напоследък не е само как да намери време, за да отиде на спорт, а как да намери своето място за това. Място луксозно, спокойно и тихо и най-вече професионално. Като ще намираме време да ходим, нека е на правилното място! Място, което да прилича на горните три, но не е нито в звезден Ню Йорк, нито в изумителната гореща Аризона, а тук, на метри от нас, в прекрасната София.

И макар мисията да изглеждаше невъзможна преди, да кажем, половин година, решението за здравословен начин на живот вече е налице. Намира се ужасно близо и носи звучното, сочно и здраво име Orange Fitness. Намира се на едно от най-достъпните места в София - Paradise Center.


Фитнес залата в Orange Fitness


Басейнът в Orange Fitness

Защо избрахме Orange Fitness? В клуба се предлагат взаимно допълващи се варианти за спортуване: пилатес, йога, бойни спортове и други спортни занимания, басейн с 5 коридора по 25 метра и великолепна зала с висококачествено оборудване на "Life Fitness".

Т.е., можем да изваем дупето на Ким Кардашиян, стегнатия корем на Джесика Алба и оформените крака на Хайди Клум, без да се налага да кръстосваме всички краища на София и да се събуждаме по първи петли. Проблем, който познаваме. 

Не, не искаме повече компромиси. Искаме ГО достъпен, чист, фантастично измислен, луксозен и далеч от масовия. Нашият нов фитнес.

Паднахме си толкова по Orange Fitness не само заради богатата палитра от спортни занимания, но и заради екипа от висококвалифицирани треньори, които могат да накарат и заклетите мързелани да се вдигнат от дивана и да забравят безпаметно момента, в който не са знаели какво е скуош или къде са си прибрали банските след последното море. Треньорите разработват мотивиращи и персонализирани програми, съчетавайки различни типове натоварване - силови или кардио тренировки, съобразявайки се с физическото и здравословно състояние на вече спортуващата дама.



Резултатите - чувстваме се и сме по-здрави и силни, изглеждаме и сме по-красиви, стегнати и уверени. А това определено си личи не само по дрехите, но и в очите на хората около нас (да, готиният съсед действително стисна ръката ни малко по-продължително от необходимото тази сутрин).

А тези от нас, които сме и родители, несъмнено знаем колко благотворни могат да бъдат редовните тренировки за децата и тийнейджърите. В Orange Fitness се предлага уникалната възможност енергичните майки да спортуват заедно с децата си, т.е. съчетаваме полезното с приятното: детето възприема положителен модел на поведение, а заетите майки могат да се радват на повече време с малчуганите.

За най-малките тренировките са облечени в игрова форма, но в същото време имат сериозни спортни задачи. Децата с удоволствие посещават „Спарта”, „Литъл чамп”, „Фитбол”, детска йога, танци, занимания по плуване.

А тийнейджърите, които вече се чувстват като възрастни и имат купища енергия в излишък, могат да посещават занятия, приличащи на тези за родителите им, но съобразени с особеностите на подрастващия организъм. Spinning, Bosu, Circuit training са едни от най-актуалните програми, присъстващи в седмичното разписание на Orange Fitness.



Всички ние, които вече се занимаваме със спорт и водим динамичен начин на живот, сме наясно колко е важна ролята на качествения и пълноценен релакс. Затова в онези дни, отредени на лежерно бездействие, или като допълнение към тренировките, СПА зоната, масажите, както и финландските сауни, инфрачервените сауни и парната баня в Orange Fitness са насреща. Комбинацията от тонизираща тренировка и подобаваща доза глезене под формата на отпускащи процедури след това е любима на всяка от нас, а двете вървят в комплект с клубно членство в Orange Fitness.

Затова нека ударим с един куршум два заека и си подарим нещо, което наистина заслужаваме: здрав дух в секси тяло, на което и Ангелите биха завидели.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.