Следва

Кейт Мос ще отпразнува 40-годишния си юбилей на острова на Ричърд Брансън

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Секси Никол в кофти кампания, така определяме ние кампанията на...

All fashion преди 10 години

Секси Никол в кофти кампания

Така определяме ние кампанията на Jimmy Choo за пролет/лято 2014. Никол е божествена, а за нейните крака бихме убили.

Моделите на Choo също не са лоши и точно затова за нас остава загадка как е възможно толкова много готини неща, събрани на едно място, да не изглеждат добре. И тук не става въпрос толкова за арт-ефектите в кадрите, макар че те са малко случайни, колкото за дразнещите перспективни изменения и безхарактерния израз на лицето на Кидман.

„Как попаднах тук?”, най-вероятно се пита тя. Същото се питаме и ние.

Виж още>>

„Хо-хо-хо”



Реагираме ние на новата кампания на лейбъла ХОХО. В нея участва ангелът на Victoria’s Secret Лили Олдридж, която се радва на класическа красота. Честно казано, това никак не хармонизира с небрежността на кампанията за пролет/лято 2013, която би трябвало да е резултатът.

Кадрите се радват на множество ненужни ефекти. Или пък са нужни, но не добре изпълнени? Освен цялостното настроение, малко безхарактерно и безжизнено, на нас не ни допадат и самите дрехи. Като изключим горните забележки, фотографът Дъглас Сандърс се радва на изключително рядкото умение да улавя живия, жизнен вид на моделите.

Вижте още>>

Ако сте бременна, не обличайте тази рокля, ако обичате!





Така направи Дрю Баримор по време на Наградите за Избор на Публиката в САЩ през изминалата седмица и шеговито бе наречена „дебела”. И макар че тя стилно се разсмя на нелепото твърдение, защото всъщност не е, роклята на Vionnet, с която беше облечена, наистина не й пасна. Тоалетът с нищо не показа, че Дрю носи второто си дете и с право даде повод да си помислим, че актрисата е развила проблем с наднорменото тегло.

Ателиета на Louis Vuitton се обезлюдяват



Или поне така чувстваме ние напускането на Джули де Либран, която беше дизайнер на аксесоарите и дясната ръка на Марк Джейкъбс до неговото напускане през последните месеци. Както знаем, неговото място наследи Никола Гeские, когото ние дълбоко уважаваме и ценим за доскорошната му работа като главен дизайнер на Balenciaga.

Според инсинуации, тръгването на де Либран се дължи на назначенията на нови дизайнери, извършени от Гeские, които просто не й остават пространство за себеизява.

Не е лесна комуникацията



Между красивите ангели на Victoria’s Secret и завистливите стилистки. Засегната и без коментар остана Кейт Ъптън до тази седмица по повод обидата, отправена й от София Неофиту, стилист на ревюто на Victoria’s Secret.

„Тя е като момиче от трета страница. Като футболна съпруга с тази твърде руса коса и с лице, което всеки с достатъчно пари би излязъл и просто би купил”
е становището на Неофиту, която и до днес не познава лично Ъптън. Тези дни в изявление на пресата Кейт, която е лице на януарския Vogue, заяви, че клеветата е неоснователна, тъй като липсва личен контакт между двете.
 

More All fashion