Следва

Работещите мъртви, или кои са звездите, които печелят най-много от отвъдното?

Дневниците на редакцията - Лупита Нионг’о за Dazed, Риана с нова татуировка и на какво още да хвърлим по едно око тази седмица

Риана е всичко друго, но не и предсказуема. След като съвсем наскоро се появи пресния й сингъл с друга...

All fashion преди 10 години

Годината на Лупита Нионг’о

Макар и да не спечели приза за най-добра поддържаща женска роля на наградите "Златен Глобус", сме напълно убедени, че 2014 ще бъде годината на 30-годишната Лупита.

Звездата на кенийката изгря във филма "12 години в робство"  и бе въпрос на време модната индустрия да оцени красотата й. Нионг’о има зад гърба си не само няколко корици на списания- DuJour, W and Dazed и Confused, но и участие в рекламна кампания на Miu Miu.





И ако това не е достатъчно, кадрите от последната й фотосесия за корицата на февруаския брой на списание Dazed са, меко казано, зашеметяващи.

Момчетата на Fendi дефилират върху пухкав подиум



Винаги можем да разчитаме на Fendi за интересен и най-вече пернат момент. Главният артистичен директор на италианската модна къща, Силвия Вентурини, предостави на мъжете модели подиум, покрит изцяло с изкуствена кожа с косъм по време на вчерашното дефиле в Милано.

Новият татус на Риана



Риана е всичко друго, но не и предсказуема. След като съвсем наскоро се появи пресния й сингъл с друга музикална дива, а именно колумбийската фурия Шакира, Рири добави още един татус в колекцията си.

Малко преди да замине за Бразилия, където да запише парчето Can't Remember To Forget You с Шак, барбадоската перла избра да татуира китката си с традиционна маори рисунка, изобразяваща горящ готически кръст с красиви черно-бели светлосенки. Едно наистина страхотно съчетание от култура и пачуърк.

„Ангелите” 10 години по-рано



Алесандра Амброзио постна в своя Инстаграм профил любопитна снимка, на която прочутото ангелче е в компанията на своите знаменити колежки, бивши и настоящи лица на Victoria’s Secret - Хайди Клум, Тайра Банкс, Адриана Лима и Жизел Бюндхен.

Фотосът e на точно 10 години, през които промяната за едни е само в положителен аспект, а други не са изменили на традиционната си външност.
 
Елена Перминова за Olivia Von Halle



Елена Перминова е като скъп сувенир в рекламната кампания на бранда Olivia Von Halle за луксозната линия бельо, където очарователната рускиня позира пред обектива на сънародника си Данил Головскин, като двамата са част от голямата руска идея, застъпена в колекцията на марката.

Младата съпруга на крупния предприемач Александър Лебедев се снима на типичен руски фон, облечена в пижама, стилизирана с бижута, кожа с косъм и вечерен грим, като целта на лейбъла да избягат от типичната уютна концепция на домашните дрехи, е напълно постигната. 

Кристи Търлингтън е новият глобален посланик на Imedeen




Един от вечните супермодели, Кристи Търлингтън, бе обявена за новия глобален посланик на марката Imedeen, предлагаща хранителни добавки за кожа.

Изборът на 45-годишната американка никак не ни учудва, особено когато става дума за марка, предлагаща продукти за грижа за кожата.

„За нас Кристи е истинското превъплъщение на Imedeen”, казва Мари-Луиз Хакстакусен, главен маркетинг директор на бранда.

„Грижата за кожата за мен е на първо място”, споделя Кристи, „освен, че използвам подходяща козметика се старая да се храня правилно, за да може кожата ми да изглежда добре както отвън, така и отвътре. Разчитам на добавките Imedeen да подхранят кожата ми наистина в дълбочина”.

Търлингтън определено има право, още повече, че добавките за подхранване на кожата могат да я защитят по време на студения сезон.

Изцепка на червения килим



От всяка клонка не става филмова звезда, но никой голям прием не минава без дежурните модни гафове. В случая приза за модно престъпление отива при Лейди Виктория Херви, която се появи в почти нищо на церемонията "Златен Глобус".

Изборът на тоалет на не особено известната актриса може да бъде наречен всичко друго, но не и стилен. „Стратегически” изрязаната й рокля разкрива, че явно Лейди Виктория е пропуснала важен елемент от облеклото си, а именно - бельото.
 
Джаред Лето през очите на Тери Ричардсън



Все още не успял да постави престижната статуетка на рафта си, актьорът и музикант Джаред Лето се съблича гол до кръста пред обектива на шантавия Тери Ричардсън.

Вижте още тук>>
 

More All fashion